Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off Tichého místa má nového režiséra


ikona
do_Od
Jeff NicholsJohn KrasinskiMichael SarnoskiNicolas CagePigrežisérspin-offTiché místo
Po Jeffu Nicholsovi hlásí spin-off Tichého místa nové jméno. 

Režisér obou Tichých míst John Krasinski má teď plné ruce práce s věcmi jako seriálový Jack Ryan, dabováním zvířátek v DC Liga supermazlíčků nebo ťukáním na dveře Kevina Feigeho s dotazem, kdy z něj teda konečně udělá Mr. Fantastica. Se třetím dílem své veleúspěšné hororové série tak zjevně nikam nespěchá, a místo toho raději svolil k tomu, aby studiu Paramount zkusilo vesmír rozšířit o spin-off.

Ten měl původně natočit oceňovaný Jeff Nichols (Bahno z Mississippi), nakonec se ale rozhodl místo toho pro Paramount dělat na jiném, vlastním projektu. A tak se začalo hledat jinde. No a zdá se, že volba nakonec padla na daleko méně prověřeného tvůrce. Chystaný hororový spin-off totiž nakonec natočí Michael Sarnoski, jenž má na svědomí zatím pouze festivalové drama Pig s Nicolasem Cagem. Snímek si nicméně vysloužil pozornost u mnohých, včetně několika členů naší redakce, takže výkrok podobným směrem by vlastně vůbec nemusel být pro začínajícího tvůrce špatný.

Námět na film pak přišel od samotného Krasinskiho, jenž bude na celý projekt pochopitelně dohlížet alespoň z pozice producenta, minimálně nějakou stopu tak na novém filmu zanechá. O ději ani obsazení se v tuto chvíli nic neví, alespoň jedno divoké cameo by se ovšem nabízelo hned. Tak uvidíme, jestli nám ho nakonec tvůrci dopřejí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace