Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Denzel Washington chystá akční návrat


ikona
Mr. Hlad
antoine fuquadenzel washingtonequalizermacbeth
Denzel plánuje třetího Equalizera 

Vždycky se mi líbilo, jak má Denzel Washington svou kariéru pod kontrolou. Když chce, může se nechat plácat po zádech jako oscarová herecká ikona a být za velkého umělce. A když má náladu, stačí přeřadit a jedním filmem připomenout světu, že je pořád zároveň i hollywoodská superhvězda. Vyloženě špatných filmů natočil minimum a střídá ambiciózní projekty s nejčistším hollywoodským popcornem. A i když mu pomalu táhne na sedmdesát, klidně si může dovolit stát se i akčním hrdinou. 

Na Apple TV+ se teď objevil jeho Macbeth, černobílá adaptace jedné z nejslavnějších her Williama Shakespeara, kterou natočil Joel Coen a má oscarové ambice. Takže je na čase vrhnout se zase na něco diváčtějšího. A Denzel se rozhodl vrátit se k sérii Equalizer. Předělávka stařičkého seriálu, na které pracuje s Antoinem Fuquou, se divákům vcelku líbí a i když po hodně povedené jedničce přišla trochu slabší dvojka, tu trojku si klidně dáme. Washington jako Robert McCall, bývalý agent CIA, jenž v důchodu pomáhá lidem, jimž spravedlnost pomoct nemůže, je totiž sympaťák a nebojí se zašpinit si ruce. 

Washinton řekl, že scénář k trojce je částečně hotový a bude se teď upravovat, zatímco on se pokusí dostat se do trošku akčnější formy. Počítá se i s tím, že se vrátí režisér Antoine Fuqua, u něhož obvykle není jisté, jestli natočí pecku jako Training Day nebo blitku jako dejme tomu Infinite, ale zrovna u Equalizera mu to docela jde. O co ve trojce půjde, zatím oficiálně nevíme, ovšem Washington naznačil, že by se mu líbilo vyrazit kosit záporáky do Evropy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace