Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Guy Ritchie míří do války


ikona
Spooner
guy ritchieJake GyllenhaalThe Interpreter
Známý režisér se tentokrát obejde bez gangsterů i Jasona Stathama. 

Guy Ritchie se v posledních letech opravdu nefláká a servíruje nám filmy s neuvěřitelnou kadencí v podstatě jednoho zářezu ročně. A hlavně se vždy jedná o pecky, v nichž se nebojí měnit žánry. Po gangsterce Gentlemani a výtečném Rozhněvaném muži tak od něj už za pár týdnů dostaneme stylovku Operace Fortune: Ruse de guerre, v níž nám chce s Jasonem Stathamem naservírovat svou vlastní bondovku. A plánů má do budoucna opravdu dost. Stále se s ním počítá ve dvojce Aladina a plánuje výlet do druhé světové války v dramatu The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Ještě předtím se však vydá do jiné války.

Už na konci ledna totiž začne natáčet válečný kousek The Interpreter. Ten bude vyprávět o seržantovi Kinleym, který musí během své poslední mise v Afghánistánu bojovat o holé přežití a vyvázne jen díky pomoci místního tlumočníka Ahmeda, jemuž je následně s rodinou slíben život ve Spojených státech. Jenže úřady své slovo nakonec nedodrží, a tak se Kinley vrací zpátky do Afghánistánu, aby tlumočníkovi zachránil život a splatil svůj dluh. Hlavního hrdinu pak tentokrát neztvární Jason Statham, ale sympaťák Jake Gyllenhaal. Snímek pak vzniká pod křídly MGM a Amazonu, který loni slavné studio se lvem koupilo a na Ritchieho novince možná ukáže, jak bude v budoucnu fungovat jejich distribuční model. Zatímco MGM by měla ve Spojených státech film vyslat do kin, Amazon ho pošle ve zbytku světa na stream. My ale hlavně doufáme, že Ritchie i zde udrží svou aktuální formu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace