Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #178 o Krotitelích duchů a představovačka Encyklopedie fantasy filmu


ikona
Mr. Hlad
encyklopedie fantasy filmuharry potterhvězdný prachkingsmankrotitelé duchůmoviezone livemz livesandra bullocksíla
První světová podle Matthew Vaughna, návrat osmdesátkové legendy a představovačka nové Encyklopedie 

První MovieZone Live! máme za sebou a bylo v něm co probírat. Do kin dorazili povedení Krotitelé duchů: Odkaz, ale třeba i další díl špionážní série Matthew Vaughna Kingsman, ve kterém se podíváme do první světové války a Ralph Fiennes s Rasputinem předvedou lahůdkovou bitku. Podíváme se ale i na netflixovky s velkými ambicemi, drama Sandry Bullock V nemilosti nebo novinku Paola Sorrentina Boží ruka. Věnujeme se i dokumentu o Kamilu Filovi Síla nebo vzpomínkovému Harry Potter: 20 let filmové magie – návrat do Bradavic. A v neposlední řadě dojde i na vaše dotazy, kterých bylo tentokrát opravdu hodně. 

Zkrátka toho bylo napoprvé docela dost, a tak má první letošní liveko skoro sto minut. Pustit si ho můžete jako vždycky na Youtube, audioverze pak nadjete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Můžete nás i ohodnotit na CSFD a kdybyste nás chtěli podpořit, můžete to udělat na Patreonu, budeme rádi. 

Krom toho jsme natočili i video, ve kterém vám představíme Encyklopedii fantasy filmu a trošku zavzpomínáme na Hvězdný prach. Opět hledejte na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A knížku pak samozřejmě v knihkupectvích. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace