Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #648 o Batmanovi a Vřískotu


ikona
Mr. Hlad
batmanboba fettdoctor strangeghostbusterspeacemakervíkendový výplach
Jaké sušenky má rád Batman? Jaké dobroty si udělat ke sledování Vřískotu? A jak to vypadalo v kostymérně Krotitelů duchů?  

Plnohodnotný výplach

Komiksy týdne
Do kin se brzy vrátí Doctor Strange ve svojí druhé sólovce a vzhledem k tomu, že by měla dost zásadně přepsat celé MCU, je dobré být připravený. Takže pokud máte čas, chuť a touhu, můžete si ke Strangeovi nastudovat pár komiksů. Tady máte tipy

Sušenky týdne
Batman dostal rating PG-13 a pro spoustu lidí to byl šok. Osobně ale nemám moc tušení proč, Batman je pořád značka „pro všechny“ a i když bude drsný a temný, nebude to eRko. Protože by pak nemohl pořádně fungovat marketing, prodej hraček a nebo třeba sušenek. A Batman sušenky potřebuje! 

Úvod týdne
Režisér Momoru Osada natočil mimo jiné animák Mirai, dívka z budoucnosti, za který byl nominovaný na Oscara. Teď chystá novinku Belle, variaci na příběh Krásky a zvířete a aby dostal lidi do kina nebo do IMAXu, vypustil do světa celou úvodní scénu. 

Playlist týdne
John Cena se už velmi brzy vrátí jako Peacemaker v seriálu pro HBO Max a James Gunn vzal tenhle návrat dost poctivě. Krom násilí, dětinského humoru a bývalé wrestlingové hvězdy chce vsadit i na kulervoucí soundtrack a vy si ho teď můžete na Spotify pustit a chytit tu správnou náladu

Blaster týdne
Star Wars seriál The Book of Boba Fett se rozjíždí sice trochu pomaleji, než by se fandům líbilo, ale věřme, že do toho tenhle vesmírný lovec odměn šlápne. V každém případě už je připravený vzít si vaše prachy, pokud vás baví merch. Jeho blaster najako nerf gun navíc nevypadá vůbec špatně

Kostýmy
Adam Savage se vyblbnul na place nových Krotitelů duchů. Vzhledem k tomu, jak moc je nový film nacpaný odkazy na ty staré, byl ve svém živlu. I když se pustil do kostýmů. 

Artbook týdne
Mám rád artbooky. V knihovně vypadají skvěle, člověk si při jejich listování může představovat, jak jinak mohly jednotlivé scény a prvky vypadat a autoři se často hodně snaží, aby knížka, kterou pošlou do světa, vypadala co nejlépe a dělala filmu dobré jméno. Jenže to není levné. Artbook Rodina na baterky je ale teď na netu zdarma

RIP týdne
Zemřel herec a komik Bob Saget. U nás nebyl nikdy tolik známý, ale v Americe šlo o legendu. Čeští diváci ho mohli slyšet v úvodu seriálu Jak jsem poznal vaši matku, pokud si ho pustili v originále, protože tam daboval starého Teda. Hlavně se ale objevil ve stařičkém sitcomu Plný dům. A Warneři se rozhodli vyzobat z něj to nejlepší, co tam Saget předvedl. 

Dobroty týdne
Do kin míří pátý Vřískot a i když v něm Drew Barrymore z pochopitelných důvodu nebude, má z toho radost. A asi si doma vpálí předchozí díly, což samozřejmě žádá i spoustu jídla. Ideálně takového, co má k Vřískotu nečekaně blízko. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli máte raději Krotitele duchů nebo Návrat do budoucnosti. Marty a Doc vyhráli s naprostým přehledem. 

Dnes se podíváme na Kingsmany. Ti se v novém filmu podívali do první světové války a nás by zajímalo, jakou další historickou událost z dvacátého století byste chtěli vidět v kingsmanovském podání. Svoje nápady piště do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace