Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Ramba


ikona
Mr. Hlad
aeroencyklopedie akčního filmumoviezonepopkulturní milníkyrambosylvester stallone
Sylvester Stallone míří do Aera 

Kdyby měl mít akční žánr jméno, bylo by to John Rambo. Slavný hrdina Sylvestera Stallona se stal do velké míry synonymem akce. Napodruhé pomohl vyhrát Američanům válku ve Vietnamu, víceméně vypráskal Sověty z Afghanistánu a po letech pak rozpoutal brutální peklo v jihovýchodní Asii. A pak se rozloučil filmem, na kterém už se sice věk a ego Sylvestra Stallona podepsaly ne úplně hezky, ale minimálně co se týče nápaditosti v zabíjení záporáků, šlo o zajímavou podívanou. Napoprvé to však bylo přeci jen nejlepší. A tak si to pustíme. 

Už v pondělí 17 ledna ve 20:30 totiž v kině Aero promítáme v rámci Encyklopedie akčního filmu prvního Ramba. Sylvester Stallone vám tu připomene doby, kdy tenhle hrdina nekosil nepřátele po desítkách, ale utíkal před traumaty z Vietnamu a naštvanými policajty, kteří se ho rozhodli trošku šikanovat a malinko se jim to vymklo z rukou. První Rambo je i po letech skvělé akční drama s poctivě drsnou atmosférou a nečekaně dobře napsanými a zahranými hrdiny. Naprostá filmová klasika, které to velké plátno bude zatraceně slušet. Lístky kupujte tady a přijďte si to užít. 

Ramba si pak můžete připomenout i v našem MovieZone Live Speciálu

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace