Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá Wes Anderson?


ikona
Spooner
benedict cumberbatchnetflixRalph Fienneswes anderson
Wes Anderson po Francouzské depeši rozhodně nepolevuje. 

Nedávná novinka Wese Andersona Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun u nás v redakci zrovna nezabodovala a v kinech se možná od ní také čekalo trošku více. I přesto ovšem patří mezi nejosobitější tvůrce současnosti, na jehož kousky bude jeho velmi věrná a početná fanouškovská základna zvědavá vždycky. A Anderson opravdu nezahálí. Nedávno už dotočil svou další novinku, hvězdně obsazenou romantickou komedii Asteroid City s Tomem Hanksem, Scarlett Johansson či Margot Robbie a už velmi brzy začne s produkcí svého dalšího filmu. A ani v něm nebude, jak už je ostatně jeho zvykem, šetřit hvězdami.

Se svou novinkou pak zamíří na Netflix, kde zadaptuje další počin legendárního spisovatele Roalda Dahla Podivuhodný příběh Henryho Sugara a jiné povídky. Kniha obsahuje celkem sedm povídek a zatím není jasné, které z nich se nakonec podívají do filmu. Podle všeho bychom se však měli dočkat tří příběhů a jedním z nich bude samozřejmě ten titulní. Zmiňovaného Henryho Sugara si totiž zahraje Benedict Cumberbatch, který se do ulítlého Andersonova stylu perfektně hodí. Společnost mu navíc budou dělat režisérem už prověřený Ralph Fiennes, Ben Kingsley a Dev Patel ze Zeleného rytíře a Milionáře z chatrče. Zkrátka hodně slibné obsazení, jež zřejmě tvůrce dokáže náležitě využít. Není to navíc poprvé, co si bere Anderson na paškál dílo Roalda Dahla, stačí si vzpomenout na jeho parádní animák Fantastický pan Lišák. Tak snad jeho novinka dopadne kvalitativně podobně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace