Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Třetí Creed a romantika Sama Mendese


ikona
Mr. Hlad
creedempire of lightfast and furiousmichael b. jordanna obzoruprezidentkarobert de nirosam mendesthe black demonvin diesel
Sam Mendes točí romantiku, Vin Diesel je podesáté Rychlý a zběsilý a Michael B. Jordan boxuje a režíruje 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V historickém dramatu Seneca - On the Creation of Earthquakes si John Malkovich zahraje římského básníka, který učil císaře Nera. A chtěl ho zabít. V komedii About my Father bude Robert De Niro řešit, jestli si jeho syn vybral správnou přítelkyni. 

Sam Mendes se s novinkou Empire of Light pustí do žánru romantického dramatu. Děj se bude točit okolo jednoho starého kina na jihu Anglie. V romantice One True Loves zjistí zamilovaná žena, že její zesnulý manžel ve skutečnosti žije. 

V hororu The Black Demon budou hrdinové bojovat proti megalodonovi a režírovat to celé bude tvůrce posledního Ramba. V desátém díle Rychle a zběsile se vrací Vin Diesel i režisér Justin Lin a pokusí se celou ságu uzavřít. 

V romantické komedii Wedding Season se hlavní hrdinka rozhodne najmout si chlapíka, který bude předstírat, že je jejím přítelem. V komediální akci Ride On bude Jackie Chan zachraňovat milovaného koně. 

Creed III se Michael B. Jordan vrátí do ringu, ale poprvé si vyzkouší i režii. A zatím to vypadá, že Rocky Balboa u toho nebude. V romantice Prezidentka se nic netušící sochař zamiluje do nejmocnější dámy v zemi. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace