Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #647 o Spider-Manovi a Krotitelích duchů


ikona
Mr. Hlad
andrew garfieldblack widowghostbusterskingdom comespider-manvíkendový výplach
Jak si Andrew Garfield užíval návrat ke slavné roli? Má Spider-Man šanci na Oscara? A který film milovali piráti?  

Lehce zasněžený výplach

Omyl týdne
Máloco v novém Spider-Manovi udělalo fanouškům takovou radost jako Andrew Garfield. Jeho dvě sólovky nepatří mezi filmy, které by si člověk nějak zvlášť pamatoval, on sám pak navíc po konci své éry prý dost těžce nesl, že nedostal příležitost zanechat výraznější stopu. Jenže po No Way Home se začalo mluvit, že by se mohl trojky dočkat. A jeho kaskadér William Spencer potvrdil, že se na ní pracuje! I když omylem. A i když vlastně nepotvrdil

Podcast týdne
Marvel začal spolupracovat se SiriusXM a výsledkem je podcastová série Wasterlanders, příběhy z doby třicet let poté, co vyhráli v komiksovém světě záporáci. A teď je čas na nový. Po Star-Lordovi a Hawkeyeovi dojde na Marvel’s Wastelanders: Black Widow a namluví ji oscarová Susan Sarandon. Premiéra je už 10. ledna. 

Knihy týdne
Co bude s Hvězdnými válkami v kinech, teď u Disneyho nejspíš vymýšlejí. Na streamu se jim díky Mandalorianovi a Boba Fettovi daří a daří se jim i v knížkách se sérií The High Republic, která se odehrává pár set let před dobrodružstvím Luka Skywalkera. Teď se blíží konec knižní Phase 1 a že to bude velké, slibuje i teaser. 

Sen týdne
Producent Hiram Garcia momentálně pracuje pro Warnery na komiksovce Black Adam s Dwaynem Johnsonem a s možná největší hvězdou Hollywoodu už pár filmů natočil. Takže si může dovolit mít velké ambice. Když se ho tedy zeptali, jakou komiksovku by dělal nejraději, odpověděl, že kultovní Kingdom Come, DC příběh o střetu starých a nových hrdinů a jejich pohledu na to, co je spravedlnost. A taky jeden z nejslavnějších komiksů vůbec. Sám ale realisticky dodal, že by to muselo být roztažené na několik filmů… no ale třeba u Warnerů zrovna hledají někoho kdo by se téhle klasiky chopil. 

Seriál týdne
Groot je asi nejroztomilejší hrdina z marvelovské stáje a u Disneyho si spočítali, že se jim vyplatí natočit s ním seriál. Ten se bude jmenovat I am Groot. A vzhledem k tomu, jako omezený slovník tenhle člen Strážců Galaxie má, je jasné, že bude potřebovat paťáky. A minimálně s jedním ze starých známých se už podle storyboardů počítá

Pirátění týdne
Celovečerák Black Widow přinesl Marvelu, Disneymu i Scarlett Johansson hodně mrzení. Kvůli covidu se na něj moc nechodilo, vedle kin se ale objevil i za poplatek na Disney+, z čehož hlavní hvězda, jejíž gáže se měla odvíjet z toho, jak se filmu zadaří v kinech, neměla radost, a nakonec to prostě nebyl takový hit, jak se čekalo. Alespoň ne legálně, mezi piráty šlo o bombu. Podle Deadline si celovečerák Black Widow nelegálně stáhlo dvacet milionů lidí, což by odpovídalo tržbám 600 milionů dolarů. Jasně, ne každý, kdo si film stáhl, by na něj šel za peníze do kina, ale i tak to jsou dost slušné prachy. 

Oscaři týdne
Spider-Man: Bez domova je jeden z největších filmů všech dob a vzhledem k tomu, že šel do kin během covidu a ještě neměl premiéru v Číně, to znamená fakt hodně. Ale možná mají jeho tvůrci přeci jen trochu velké ambice, když se pouští do bojů o Oscary

Spider-Man týdne
O tom, že Andrew Garfield je díky novému Spideymu zase dost vidět, jsme psali už dost. Vlastně i v tomhle výplachu. Podle všeho si to ale fakt užívá a to, že mohl přestat fanouškům lhát a konečně si veřejně užít, že je i v No Way Home, mu očividně dělá radost. 

Auto týdne
Noví Krotitelé duchů jsou v kinech, jsou fajn a hodně sází na nostalgii. To znamená, že se muselo vrátit i slavné krotitelské auto. Ale bylo potřeba dát ho malinko do pucu. 

Duel týdne
Miniule jsme se ptali, jaké filmy jste vloni nestihli v kinech a mrzí nás to. Zvlášť ten Poslední souboj, Duna nebo Zelený rytíř

Dnes zkusíme být trochu nostalgičtí. V kinech jsou noví Krotitelé duchů a nás by zajímalo, která série je pro vás zásadnější – Ghostbusters nebo Návrat do budoucnosti. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace