Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Evans ztvární hollywoodskou legendu


ikona
Spooner
chris evansgene kelly
Hollywoodský sympaťák v kůži muzikálové ikony. 

Chris Evans už bude pro diváky navždy zejména Kapitánem Amerikou, v posledních letech se však celkem snaží ze škatulky komiksové superhrdiny co nejvíce vystoupit. V kriminálce Na nože si tak svůj malinko nezvyklý part dost užíval a letos ho uvidíme v nejdražším netflixovském filmu všech dob, thrilleru The Gray Man, v němž bude nahánět Ryana Goslinga. A nyní si vyhlédl projekt, v němž by mohl zase jednou pořádně předvést o svých hereckých schopnostech a zároveň přejít do módu totálního sympaťáka. V doposud nepojmenovaném projektu totiž podle všeho ztvární hollywoodskou legendu a krále muzikálů Genea Kellyho.

Novinka pak vychází z nápadu samotného Evanse a zavede nás na počátek 50. let, kde budeme sledovat příběh 12letého chlapce, jenž pracuje ve studiích MGM a během natáčení dalšího filmu Genea Kellyho si vytvoří imaginární přátelství s hollywoodskou ikonou. A jelikož tu mluvíme o hvězdě legendárních muzikálů jako Zpívání v dešti či Američan v Paříži, rozhodně bych se nedivil nějakému tomu zpívání či tancování ani tady. Scénář pak sepisuje scenárista bondovek Skyfall a Spectre či seriálu Penny Dreadful John Logan, jméno režiséra pak dosud není známo a aktuálně se hledá studio, které se látky ujme. Vzhledem k tomu, že na snímku bude Evansovi v roli producenta pomáhat jeho prověřený parťák, režisér hitu Na nože Rian Johnson, by to ale nemělo trvat dlouho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace