Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt závodí ve Formuli 1


ikona
Mr. Hlad
brad pittjerry bruckheimerjoseph kosinskilewis hamilton
Pořádná jízda s Pittem 

Když Brad Pitt něco chce, tak to taky dostane. A Brad Pitt chce závodit. Před pár lety se on a režisér Trona a nového Top Gunu Joseph Kosinski pokusili natočit drama Go Like Hell, které se mělo točit okolo souboje automobilek Ford a Ferrari na okruhu Le Mans, ale nakonec to nedopadlo a celý příběh přenesl na filmové plátno James Mangold s Christianem Balem a Mattem Damonem v Le Mans '66. Jenže Pitt do těch rychlých aut chce opravdu hodně a Kosinski je na tom podobně, a tak si vybrali nový projekt. 

Film zatím nemá název, ale Pitt si v něm zahraje bývalého jezdce Formule 1, kterého jeho bývalí zaměstnavatelé přemluví, aby se ještě na jednu sezónu vrátil a dělal mentora jejich budoucí hvězdě. Produkovat bude akční mág Jerry Bruckheimer a o scénář se postará Ehren Kruger, který má prsty třeba právě i v Top Gun: Maverick. Jedním z producentů pak bude jezdec F1 Lewis Hamilton. To je sakra hvězdná sešlost, takže není divu, že o tohle sportovní drama se v Hollywoodu strhla slušná bitka a nakonec ji vyhrál Apple. Snad se výsledku dočkáme brzy. A neskončí to jako Formule! se Stallonem. 

---

Vytáhni v hospodě: Pitt si s Applem evidentně rozumí, na téhle streamovací službě se objeví i jeho další zatím nepojmenovaný film, kde si zahraje muže, jenž v Hollywoodu řeší problémy mocných a bohatých a kvůli případu musí spojit síly s konkurentem Georgem Clooneym. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace