Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve na trilogii Návrat do budoucnosti a křest Továrny na sny


ikona
Mr. Hlad
Sci-fi komediální klasika a křest naší nové knížky v Aeru 

Kino Aero se v prosinci opravovalo, ale už se v něm promítá a my jsme připravení vrhnout se zase na Popkulturní milníky. A tak si ho zabereme na celé nedělní odpoledne a večer, protože co je lepší než pustit si Návrat do budoucnosti? Pustit si celou trilogii! Na Martyho putování do padesátých let, šílené budoucnosti roku 2015 a na divoký západ si můžete zajít v neděli 9.1.. Návrat do budoucnosti startuje v 15:30, následuje Návrat do budoucnosti II v 18:00 a Návrat do budoucnosti III ve 20:30. A nebo si můžete koupit lístky na celou trilogii za zvýhodněnou cenu. 

Před každým filmem vás čeká samozřejmě i krátký úvod, ale tentokrát toho bude víc. Na místě totiž mezi prvním a druhým filmem pokřtíme knihu Továrna na sny, ve které se mimo jiné řeší i Návrat do budoucnosti a budete si ji tam moci i koupit. Albatros navíc přiveze i další naše knížky, takže si můžete pěkně doplnit knihovnu. A my vám samozřejmě všechno rádi podepíšeme, pokud budete chtít. Tak dorazte! 

A jestli si chcete před Návratem do budoucnosti udělat domácí přípravu, připomeňte si MovieZone Live Speciál

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace