Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komiksový Morbius se odkládá. Čekají nás další odsuny očekávaných filmů?


ikona
Spooner
jared letomorbiussony
Ano, už zde opět máme smutného strašáka v podobě odsunu očekávaných premiér. Bude Morbia někdo následovat? 

Třetí Spider-Man aktuálně plní nejen americká kina a ukazuje, že se slavnou značkou a správným blockbusterovým receptem se dá i za časů korony překonat hranice miliardy dolarů a mířit vlastně ještě daleko výše. Na první pohled se tedy může zdát, že kinaři mají konečně důvod k radosti a blýská se jim na lepší časy. Jenže po týdnech pavoučích žní budou mít možná zase na delší dobu utrum. Po světě se čím dál více šíří varianta omikron a výrazné stopy zanechává v posledních týdnech i ve Spojených státech, kde už byla kvůli němu odložena řada kulturních či sportovních akcí. Samozřejmě pak panují obavy z toho, že čísla nakažených půjdou ještě více nahoru. A u Sony, jež je v současnosti namlsáno právě úspěchem Spider-Mana, nehodlají nic riskovat.

Premiéra sólovky Spideyho záporáka Morbia se proto z konce ledna odkládá na začátek dubna. Krvesaj s tváří Jareda Leta pak mění z koronavirových důvodů své datum premiéry už dokonce pošesté, jelikož v Sony chtějí mít evidentně po úspěchu druhého Venoma a zmiňovaného Spider-Mana šanci na co největší výdělek. Nás po nudných trailerech Morbiův přesun zrovna dvakrát nebolí.

Nabízí se však otázka, zda se jedná o ojedinělý krok opatrného studia, nebo se budou z kalendáře postupně stěhovat i ostatní větší tituly počátku roku v čele s katastrofickým Moonfall, herním Uncharted či novým Batmanem. To nejspíš ukážou až následující koronavirové týdny. Kvůli upířímu odsunu však bude v amerických kinech v lednu v podstatě prázdno. Překvapit tak může v následujících týdnech jedině nový Vřískot, který sice patří podle Imdb mezi nejočekávanější filmy roku, já ale zatím ve velkou kasovní hitparádu dvakrát nevěřím.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace