Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile definitivně bez Rocka


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonfast and furiousjustin linrychle a zběsilethe rockvin diesel
Parta z Rychle a zběsile v desítce stoprocentně nebude kompletní 

Utržit během covidu v kinech téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, to je hodně solidní výkon. Jenže to je asi to jediné, čím dělá deváté Rychle a zběsile Vinu Dieselovi radost. Návrat režiséra Justina Lia přinesl dost nečekaně poměrně odfláknutou akci, John Cena tu jako záporák bojoval hlavně se svými hereckými limity a z týmu hrdinů zůstal vlastně jen Diesel. Jeho parťáci jsou totiž až na pár výjimek přeučení vtipálci a roztomilí geekové, které neúčast dalších hereckých hvězd donutila, aby se začali tvářit jako akční hrdinové. A moc jim to nejde. Výdělky tedy byly solidní, ale přijetí ze strany fanoušků a kritiků už tak moc ne. A přitom se blíží desítka, která by měla co do ambicí a velkolepostí konkurovat třeba i Avengers: Endgame. 

Logicky to znamená, že Diesel a Lin se pokusí přitáhnout každého, kdo diváky alespoň trošku bavil a umřel v minulých dílech tak, že ho půjde snadno oživit (pád Gal Gadot ze startujícího letadla by pro scenáristy neměl být problém, pokud bude mít ona zájem). Jenže už nějakou dobu slýcháme, že Dwayne Johnson u toho být nehodlá. Občas až srandovně působící mediální válka obou pánů naznačila, že holohlavá hvězda, která je u série od jedničky, je tak trochu vůl s přebujelým egem a Dieselovy bláboly o „one big family“, v nichž se přirovnává k Fellinimu, zněly čím dál víc směšně. S Johnsonem si nesedli a pro Rocka tak měla být celá záležitost s Rychle a zběsile uzavřená. 

Jenže před pár týdny poslal Diesel do médií další vzkaz, ve kterém na kolegu apeloval, aby se vrátil, že jsou jedna velká rodina a že když byl Johnson u Diesela doma, děcka mu říkala Strejda Dwayne. A že slíbil Paulu Walkerovi, že tu desítku natočí a bude velkolepá… Jenže Johnson teď zareagoval. Slušně, ale rázně – nic nebude. 

Podle něj se sešli už v létě, kde si všechno vyříkali, ovšem Johnson potvrdil, že o návrat nemá zájem. Informoval o tom i studio, kde jeho rozhodnutí zpracovali evidentně lépe než Diesel a prý se rozešli v dobrém s tím, že Johnson přeje jim i sérii jen to nejlepší. No a pak se vyblábolil Diesel na socky… Johnson k tomu řekl následující: „Vinův veřejný komentář k celé věci je důkaz jeho pokusů o manipulace. Nelíbilo se mi, že do toho zatáhl svoje děti a Paulovu smrt. Netahej je do toho, mluvili jsme o celé věci před pár měsíci a jasně jsme si všechno vyříkali,“ a zároveň dodává, „se sérií Rychle a zběsile jsem se chtěl rozloučit s úctou a vděčností, ale je dost nešťastné, že to zase musíme řešit takhle veřejně. Navzdory tomu jsem přesvědčený, že série zvládne bavit fanoušky i dál a svým bývalým kolegům a štábu přeji hodně štěstí s další kapitolou.“ 

Tohle by už Diesel mohl pochopit. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (40)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace