Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #646 o Spideym a Bondovi


ikona
Mr. Hlad
alienbetty whitejames bondno time to dieno way homespider-manvíkendový výplach
Jak moc velký lhář je Andrew Garfield? Zvládli byste bondovskou honičku naživo? A chcete domů původního Vetřelce?  

První letošní výplach

Projekt týdne
Guillermo del Toro je režisér, který má vždycky rozjetou spoustu projektů. A ne vždycky je zvládne dotáhnout do konce a třeba v případě Justice League Dark to docela zamrzí. Teď se del Toro rozpovídal o tom, jak jeho film mohl vypadat

Hra týdne
Přiznám se, že o hře Marvel Future Fight jsem v životě neslyšel, ale pokud vy jo a baví vás, možná vás bude zajímat, že se dočkala velkého updatu inspirovaného Spider-Man: Bez domova. 

Finále týdne
Finále posledního Spider-Mana bylo minimálně pro osudy Petera Parkera celkem zásadní a řekněme, že se opět ocitl na startovní čáře. Ale možná, jen možná to cele nedává moc smysl. Ale tohle video vám může pomoci to celé rozklíčovat, ať máte jasno. 

Honička týdne
Automobilová honička po skandinávské divočině v Není čas zemřít měla sakra velké koule. Ale zažít to na vlastní kůži, to bude asi ještě o dost větší sranda. Alespoň to tak vypadá z tohohle videa

Milionář týdne
Ne, Cival pořád není milionář, ale vypadá to, že by se jím mohl stát Tom Holland. Tomu totiž skončila smlouva nejen na tři Spider-Many, ale i na filmy od Marvelu jako Avengers nebo Captain America: Občanská válka. A Sony s  ním chce pokračovat, takže je potřeba sepsat novou smlouvu. A vypadá to, že Holland by si mohl přijít až na dvacet milionů.

Boba Fett týdne
The Book of Boba Fett má za sebou první díl a z reakcí mých kolegů to žádný nářez nebyl. Ale tady se asi vyplatí pár dílů počkat. Každopádně pokud už máte první díl za sebou, pusťte si video, kde zjistíte, čeho všeho jste si možná při sledování nevšimli. 

Lhář týdne
Asi už všichni víme, jak to je s těmi Spider-Many v No Way Home a že tu Tom Holland nezachraňuje New York sólo. Andrew Garfield musel před premiéru neustále odrážet otázky novinářů i fanoušků, jestli se vrátí a no… kecal. Kecal hodně

Vetřelec týdne
Zbyly vám po vánocích prachy a nevíte, co si za ně koupit? Za sto dolarů si můžete pořídit sošku Vetřelce, ale bacha, tenhle může být trochu jiný. Vychází totiž z původního designu H.R. Gigera a od toho filmového se nakonec trochu liší. Prostudujte si to sami

RIP týdne
Pouhé tři týdny před svými stými narozeninami zemřela Betty White. Tahle herečka vyhrála během své dlouhé kariéry osm cen Emmy, stala se první ženou, která produkovala sitcom, ale pracovat nepřestala ani v době, kdy tu většina z nás už nejspíš nebude. 

Duel týdne
Minule se do_od ptal, jestli byste se i po čtyřce Matrixu chtěli vrátit do matrixovského světa. Většina z vás by to ráda ještě jednou zkusila. I když možná jinak a s někým jiným za kamerou. 

Dnes by nás zajímalo, jaký z kinofilmů jste v loňském roce v kině nestihli a nejvíc vás to mrzí. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace