Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zamíří další hvězda Matrixu k Johnu Wickovi?


ikona
Spooner
Carrie-Anne Mosschad stahelskijohn wickkeanu reevesMatrix Resurrections
Dá si Carrie-Anne Moss další dostaveníčko s Keanu Reevesem? 

Čtvrtý Matrix sice pokladny kin nezbořil a Lana Wachowski svou novou vizí moc diváků nenadchla, jedna věc ovšem přesto docela potěšila. Vidět téměř po 20 letech opět Nea s Trinity a také jejich představitele Keanu Reevese a Carrie-Anne Moss přeci jen potěšilo divácké nostalgické srdíčko. A jak se zdá, tak si shledání po letech naprosto užila i zmiňovaná dvojka. A jelikož se u pátého Matrixu už asi nesejdou, hledají jiné cesty, jak pokračovat ve spolupráci. A jejich možné další shledání by mohlo fanoušky potěšit přeci jen víc než Matrix Resurrections. Ano, řeč je samozřejmě o úspěšné akční sérii o Johnu Wickovi.

 

V jedno nedávném rozhovorů se totiž herečka rozpovídala o tom, jak moc má sérii o elitním zabijákovi ráda. A Keanu, který seděl vedle ní, se toho samozřejmě hned chytnul a zeptal se ji, zda by si nechtěla ve Wickovi zahrát nájemnou vražedkyni. A jelikož Carrie odpověděla nadšené ano, herec odpověděl, že se dá ihned do práce. Ano, může to znít jako klasický mediální vtípek, jenž nikam nepovede. Jenže v tomhle případě to nemusí být úplně pravda. 

Reeves už má přeci jen ve Wickově značce své slovo, tvůrci zde rádi plní sny akční fandů a mít vedle představitelů Nea a Morphea ve filmu i Trinity, to je šance, jež by se neměla nechat ležet. Nezapomínejme navíc, že ve čtvrtém Matrixu si zahrál menší roli i režisér Johna Wicka Chad Stahelski, takže se to případné namlouvání do dalších dílů vraždící Baby Yagy může i zkrátit. Ano, zatím je to pořád spíš sen na základě jednoho slibného rozhovoru. Carrie-Anne Moss ale ukázala, že by na tohle akční řádění pořád měla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace