Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Napoleon a historická detektivka


ikona
Mr. Hlad
christian balehaunted mansionkitbagna obzorupale blue eyesrebel moonridley scottzack snyder
Christian Bale hledá sériového vraha, Ridley Scott vypráví o vzestupu moci Napoleona a Zack Snyder chystá akční sci-fi 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororu Mr. Harrigan's Phone zjistí hlavní hrdina, že telefon, který podědil po svém zesnulém známém, mu dovoluje psát zprávy mrtvým. A oni odpovídají. V komedii Střídavka se parta hrdinů pokusí zvládnout rozchody, rozvody, nové vztahy a především děti. 

Rebel Moon Zacka Snydera bude malá lidská kolonie na cizí planetě bojovat proti tyranovi a jeho armádě. A pokud chtějí sérii napravit reputaci, budou se muset zatraceně snažit. Nicolas Cage si v hororové komedii Renfield zahraje Drákulu. 

Hororová komedie Haunted Mansion natočená podle atrakce v Disneylandu vás vezme na prohlídku strašidelného domu a budou u toho i Danny DeVito, Owen Wilson nebo Rosario Dawson. Ridley Scott bude v historické podívané Kitbag vyprávět životní příběh Napoleona. 

V historickém dramatu Call Jane se budou Elizabeth Banks a Sigourney Weaver pokoušet navzdory zákonům pomáhat ženám, které potřebují pomoci s nečekaným těhotenstvím. V thrilleru Consecration bude hlavní hrdinka zjišťovat, kdo zavraždil jejího bratra – kněze. 

V historické detektivce The Pale Blue Eye bude Christian Bale s pomocí Edgara Allana Poe pátrat po sériovém vrahovi. Florence Pugh bude v thrilleru The Wonder hledat lásku a plánovat pomstu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace