Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #645 o Zaklínači a Matrixu


ikona
do_Od
HawkeyeMatrixPunisherSpider-Manvíkendový výplachZaklínač
Co mohlo být v potitulkové scéně seriálu Hawkeye, jak reagují experti přes meče na druhého Zaklínače a jaká postava se dočká změny loga? 

Povánoční výplach

Potitulková scéna týdne

Jestli jste doteď neviděli seriálového Hawkeye, tak přeskočte na další odstavec. Pokud jo, tak vás nejspíš stejně jako mě překvapila absence typické marvelovské potitulkovky. Jasně, dostali jsme muzikál, který jsem přeskočil v naději, že se třeba dočkám odhalení osudu jistého velkého pána, nebo třeba dalšího camea. Nic z toho Hawkeye nenabídl. Původně ale měl – přes víkend totiž vyšly ven informace, že potitulková scéna měla původně ukázat, jak Kingpin obdrží od Hawkeye Roninův meč jako varování, aby se držel dál od jeho rodiny. Druhá pak měla být vtipnou scénkou, jak zmenšené „bros“ auto s gangstery odnesla sova do svého hnízda. Velká škoda, že se ani jedna scéna nakonec nedostala ven.

 

Seriálové promo týdne

Seriálový Boba Fett se blíží a režisér Robert Rodriguez se nedávno nechal slyšet, že trailery zatím ukazují jen pár prvních minut z první epizody, což znamená, že nás většina velkých odhalení a překvapení teprve čeká. Osobně do toho půjdu zcela bez očekávání a snad mi tam aspoň něco udělá radost. Nové promo vypadá minimálně slibně.

Filmový pitch týdne

Nový příspěvek do série Pitch Meeting je na světě a tentokrát se zaměřuje pochopitelně na nového Spideyho, u kterého se tvůrcům povedlo přivést navzdory všem předpokladům plno starých známých. Pokud jste ještě Bez domova neviděli, raději přeskakujte.

Změna týdne

Příští rok čekají komiksového Punishera velké změny. Marvel plánuje pro postavu kompletní rebrand – změnu loga, nový origin, nové příběhy. A fanoušci minimálně z jedné z těch věcí nemají vůbec radost. Důvodem totiž je, že si postavu a její symbol osvojili lidé, u kterých to není zdaleka tak cool, a tak je vydavatelství nuceno vydat se maličko jiným směrem. A něco mi říká, že ten směr ovlivní v budoucnu i případné hrané ztvárnění.

Hudební cover týdne

Nový Matrix není dobrý film, ty staré ale jsou, a proto si z nich všichni pamatujeme tolik ikonických scén, hlášek nebo třeba songů. Clubbed to Death je jedním z nich, a následující cover od Aliny Gingertail se taky moc povedl.

Proslov týdne

Na pátou řadu Koruny si ještě nějakou dobu počkáme, mezitím si ale můžete britské tradice připomenout třeba tak, že si poslechnete královnin vánoční proslov.

Hra zdarma týdne

Nenaplnili se vám herní Vánoce tak, jak jste doufali, anebo jen hledáte suprový titul, kterým byste si doplnili vaši herní kolekci? Pak pro vás mám dobrou zprávu, do dnešních 17:00 totiž na Epic Game Store můžete stahovat zdarma vesmírnou akci Prey od vývojářů Deathloop, které letos ve velkém bodovalo na The Game Awards. Záhy na to jej vystřídá Control, ideálně to ale checkujte pravidelně, protože Epic naděluje rád a celkem často.

Reakce týdne

Ať už si o nové řadě Zaklínače myslíte cokoliv, určitě si o ní nemyslíte to, co následující expert přes meče. O to víc by vás však mohla jeho analýza soubojů ve druhé sérii zajímat.

Easter eggy týdne

A Zaklínače si dáme ještě podruhé. Tentokrát vám video níže shrne top padesát skrytých odkazů a vtipných detailů, které vám mohli ve druhé sérii uniknout.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, komu byste svěřili režii nového Spider-Mana. Jediné jméno, které se objevilo víckrát, byl Drew Goddard. A byť si nemyslím, že by to někoho v Marvelu mohlo napadnout, tak trochu doufám, že se pletu, a že by o to Goddard stál.

Moje dnešní otázka zní – a zkuste se oprostit od toho, jak dopadl ten poslední film – jestli byste chtěli vidět svět Matrixu rozvíjený dál, ať už třeba seriály, hrami, nebo klidně novými filmy od jiných tvůrců. Vaše ANO nebo NE napište do předmětu, a v textu se rozepište. Jo a taky se podělte o vaše nejlepší filmové dárky. Když se objeví dost fotek, třeba z toho bude pěkná galerka na facebook.

Pěkný zbytek svátků a za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace