Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman Michaela Keatona míří k Batgirl


ikona
Spooner
Adil El ArbibatgirlbatmanBilall Fallahdcflashhbo maxLeslie Gracemichael keaton
DC a Warneři rozšiřují obsazení svých chystaných komiksáren. A spoléhají na staré známé. 

Když se filmových fanoušků zeptáte na jejich nejoblíbenějšího představitele Batmana, většina lidí vám řekne Christiana Balea nebo samotného Michaela Keatona. Ostatně o tom, proč je Burtonův Batman s Keatonem boží se rozepsal KarelR zrovna před pár dny ve V.I.M. Všichni proto měli radost, když bylo loni oznámeno, že se herecký matador, jenž letos oslavil už 70. narozeniny, vrátí coby Bruce Wayne v blížící se sólovce Flashe. V ní bude komiksový rychlík s tváří Ezry Millera mít co do činění s multiverzy, a tak se u něho potkají mimo jiné netopýří hrdinové Keatona a Afflecka. A tvůrci v čele s režisérem Andym Muschiettim (To) asi momentálně doufají, že za rok zboří kina s multiverzem podobně, jako se to nyní povedlo třetímu Spider-Manovi. Jedno je však jisté už teď. A to, že Keatona ani ve Flashovi nevidíme naposled.

Ano, s jeho postarší verzí Bruce Waynea mají v DC další plány, a tak se oblíbený herec objeví i v chystané Batgirl, kterou nyní natáčí režiséři třetích Mizerů Adil El Arbi a Bilall Fallah. Jak velkou bude jeho Batman v dobrodružství hrdinky Barbary Gordon v podání Leslie Grace (Život v Heights) mít roli, zatím není jasné. Asi všechny už ale napadlo, že se nejspíš ujme role jejího mentora. Keaton je tak dalším slibným přírůstkem v již sympatickém obsazení, které čítá i J. K. Simmonse coby Jima Gordona a Brendana Frasera v roli hlavního záporáka. Na staré známé pak u Warnerů spoléhali i při dalším castingu. V již zmiňovaném Flashovi se totiž znovu objeví také Michael Shannon aka Zod z Muže z oceli a jeho pravá ruka Faora-Ul s tváří Antje Traue. Tak snad se tvůrcům sázka na prověřené tváře v obou případech vyplatí.

--- 

Vytáhni v hospodě: Obsazení Keatona do Batgirl asi nebude náhoda jen ze zcela patrných důvodů, ale také vzhledem ke jménu scenáristiky. Sólovku Barbary Gordon i Flashe totiž napsala Christina Hodson, jež má tohoto Bruce Wayne evidentně v oblibě. Jen trochu děsí, že předtím napsala i nudné Birds of Prey. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace