Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vychází Encyklopedie fantasy filmu


ikona
Spooner
albatrosEncyklopedie akčního filmuEncyklopedie fantasy filmuEncyklopedie komiksového filmutovárna na sny
Ještě pořád nevíte, co (si) dát pod stromeček? Máme pro vás jasnou volbu!  

Ano, byly to trochu nervy, ale nakonec se povedlo a vaše Vánoce mohou být ještě o něco veselejší! Asi už jste postřehli, že letos jsme si pro vás připravili hned dvojitou knižní nadílku, kterou by neměl pohrdnout žádný filmový fanda. Továrna na sny, v níž Mr. Hlad s Imfem nahlédli za oponu Hollywoodu a popsali fungování tamního filmového průmyslu, už se vyhřívá u dobrých knihkupců či e-shopech pár týdnů. A nyní k nim přibyl náš letošní druhý kousek, který by neměl chybět žádnému sběrateli našich vydatných encyklopedií. 

Po akčňácích a komiksárnách přišla řada na Encyklopedii fantasy filmu, což je žánr obsáhlejší a různorodější, než by se mohlo na první pohled zdát. Neřadí se do něj totiž pouze epické podívané plné skřetů či elfů nebo mávání kouzelnickými hůlkami, ale patří do něj také světelné meče, klasické pohádky či slavná hororová monstra. V této knize najdete zkrátka všechny tituly obsahující více či méně výrazné fantasy prvky, od těch největších klasik až po ty méně úspěšně kousky. A dojde samozřejmě i probrání nejvýraznějších žánrových tvůrců, zásadních témat či prvků a na čím bohatší seriálovou tvorbu. Je toho zkrátka až až, a proto jsme tentokrát razantněji rozšířili náš tvůrčí tým. K prověřenému autorskému kvartetu Cival, Imf, Mr.Hlad a KarelR se tedy tentokrát připojili Rimsy, Spooner, do_Od a TedGeorge. Ano, byla to opravdu velká redakční spolupráce, na níž jsme se všichni pořádně zapotili. A doufáme, že se vám výsledek bude líbit.

 

Encyklopedii fantasy filmu můžete koupit ve všech dobrých knihkupectvích nebo na e-shopu nakladatelství Albatros. Zde seženete i naši předchozí Encyklopedii komiksového filmu a sérii můžete samozřejmě doplnit i Encyklopedií akčního filmu. A jelikož do Štědrého dne ještě pár dní zbývá, rozhodně stihnete tímto dárkem svému blízkému (nebo sobě) udělat radost!

 

 

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace