Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live: Spider-Man Speciál


ikona
Mr. Hlad
andrew garfieldinto the spider-versejon wattsmarc webbmz lliveno way homesam raimispider-mantobey maguire
Spoilerové MZ Live o novém Spider-Manovi a vzpomínání na devatenáct let s Peterem Parkerem 

Pořád ještě celkem čerstvě za sebou máme jeden z největších filmů roku. A bez debat i ten nejúspěšnější. Řeč je pochopitelně o Spider-Man: Bez domova, komiksovce s velkými ambicemi, která se pokusila spojit tři spider-manovské vesmíry a lákala diváky na multiversy a návraty starých známých. A povedlo se to víc, než bychom čekali. Takže jsme si řekli, že to trochu probereme. 

V hodinu a půl dlouhém videu řešíme No Way Home, bereme to poctivě a je to plné spoilerů. Ale dali jsme do videa záložku, odkud si můžete pustit naše povídání s jistotou, že na vás nevyskočí žádné debaty o tom, kdo se vrátil a kdo ne a kdo nás příjemně překvapil a koho jsme nečekali. Dál pak probíráme Spideyho v komiksech, Spideyho ve filmech a jednotlivé kousky od Sama Raimiho, Marca Webba i Jona Wattse. Zkrátka jsme se solidně rozkecali. 

Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Když budete chtít, můžete nás ohodnotit na CSFD a podpořit na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace