Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kick-Ass se dočká rebootu


ikona
Spooner
kick-assmatthew vaughn
Britský šikula chce oprášit příběh Hit-Girl a spol. A hodlá jít ještě více na dřeň.  

Když před více než deseti lety dorazila do kin drsná komiksovka Kick-Ass od Matthew Vaughna, vyrazila nejednomu z nás dech. Adaptace Marka Millara byla totiž v žánru zatraceně svěžím větrem, která si dokázala dělat z namaskovaných hrdinů srandu, ale zároveň být zatraceně brutální, napínavá a díky režisérovi hlavně strašně zábavná. Vznikl tak nejen jeden z nejvýraznějších žánrových počinů minulé dekády, ale také slušná kultovka, která si vysloužila méně podařený druhý díl, ale zejména stála na počátku dospělejších a krvavějších žánrovek. A nyní se Vaughn hodlá k této látce vrátit. A podle všeho to bude s opravdu velkou parádou.

Známý režisér totiž prohlásil, že práce na rebootu Kick-Asse jsou v plném proudu a pokud vše půjde podle, mohli bychom se ho dočkat už za dva roky. Ano, čtete správně, rebootu. Vaughn nechce jít cestou klasického sequelu a zdá se, že místo Davea Lizewskiho dostaneme příběh zcela nového hrdiny. A v čem má být Vaughnův návrat ke značce jiný? Zatímco minule se musel asi ještě malinko držet zkrátka, nyní se chce režisér totálně pustit z řetězu a natočit ještě mnohem brutálnější, šílenější a kontroverznější podívanou, kterou budou podle jeho slov asi mnozí nenávidět. Momentálně pak hledá režisér hlavního herce či herečku, zkrátka někoho, kdo bude mít tak velkou odvahu všechny ty šílenosti natočit a podle slov režiséra se z nich nepos*at. Známý tvůrce se toho evidentně nebojí a chce natočit svůj dosud nejodvážnější kousek. Co myslíte, potřebujeme po tak krátké době reboot Kick-Asse, nebo by se mohl Vaughn vyblbnout spíše jinde?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace