Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #644 o Spideym a Strážcích Galaxie


ikona
Mr. Hlad
dying lightmarvel guardians of the galaxyno way homespider-manthorvíkendový výplachžluté květy
Jak to vypadalo na premiéře Spider-Mana? Jaký český horor se chystá? A jak moc velká zábava bylo dabovat Strážce Galaxie?  

Předvánoční výplach

Poster týdne
Čtvrtý Thor dorazí do kin příští rok a Taika Waititi s ním má pořád moc práce. Tak moc, že ještě určitě nepřemýšlí o tom, jak budou vypadat plakáty, takže všechny solidně zblblo, když se objevil tenhle fanouškovský. Waititi řekl, že s ním nemá nic společného. Ale kdyby plakát vymýšlel, prý by vypadal hodně podobně jako tenhle. Snad se tedy taky dočkáme válečných kozlů. 

Horor týdne
Režisér Králů videa Lukáš Bulava chystá další kousek a tentokrát nepůjde o dokument, ale o horor. Žluté květy by měly mít blízko k italskému žánru giallo, ale potřebuje s tím trošku pomoct, takže pokud se vám líbí promo video, klikněte si sem a dozvíte se víc. A třeba se rozhodnete tvůrce podpořit. Hororů u nás moc nevzniká, takže můžete v kině machrovat, že jste jednomu pomohli na svět. 

Hra týdne
Hororová hra Dying Light kombinovala otevřený svět, parkour a hromady zombíků. A byla docela fajn. Teď se na nás chystá dvojka, kde se taky bude hodně utíkat a skákat a zdrhat před monstry, ale taky řešit spousta morálních dilemat. A cinematic trailer nevypadá zle. 

Komiksy týdne
Nový Spider-Man je příběhově solidní divočina, ale pokud vám to nestačilo a chtěli byste se do světa Petera Parkera, multiversů a alternativních realit podívat trochu víc, zkuste to s těmihle komiksy

Rating týdne
Může být sakra velký rozdíl, když studio do kin pošle film s ratingem PG-13 a s ratingem R. PG-13 znamená obvykle méně násilí a sprostých slov, ale zase vyšší výdělky. U eRka se na druhou stranu můžou tvůrci nedržet zkrátka. Přesto některým filmům PG-13 sluší, Spider-Man v ratingu R by byla dost zvrácená podívaná. 

Krátký film týdne
Režisér Luca Guadagnino natočil jedno z nejlepších dramat posledních let Dej mi své jméno a teď… teď natočil tři čtvrtě hodiny dlouhou reklamu pro společnost Zara, která je ale ve skutečnosti spíš film. A hraje v něm John C. Reilly. 

Nepovedené scény týdne
Hru Marvel´s Guardians of the Galaxy jsme vám doporučovali už několikrát a je to fakt pecka, která stojí do velké míry na postavách a jejich vztazích. A evidentně si to s hrdiny užili i herci, kteří je dabovali

Pohodička týdne
Přiznám se, že neznám nikoho, kdo by si pustil takové to desetihodinové video, ve kterém v krbu hoří oheň, praská dřevo a člověk má hroznou chuť navléct si teplé fusekle a udělat si hrnek kakaa. Takové to video tvořící umělou vánoční pohodu. Ale pokud na to jste, soudit vás nebudu. A tohle, ve kterém skoro dorazí i Superman, Batman a Wonder Woman, se vám třeba bude líbit. 

Červený koberec týdne
Spider-Man: Bez domova je možná největší film roku, takže si ho jeho hvězdy patřičně užily, když ho předváděly světu. Takhle to vypadalo na červeném koberci. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jaký je podle vás nejlepší muzikál dvacátého století. Došlo na původní West Side Story, Rocky Horror Picture Show, Za zvuků hudby, Pomádu a spoustu dalších

Dnes se podíváme do budoucnosti a zateoretizujeme si. V případě, že by Jon Watts nadobro utekl od Spider-Mana, komu byste svěřili režii nového Spideyho? Když vynecháte Raimiho a zkusíte být nápaditější, budeme rádi ;) Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace