Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s dvojkou Constantina?


ikona
do_Od
ConstantineJohn WickKeanu ReeveskomiksyMatrix: Ressurectionsrozhovor
Keanu Reeves se rozpovídal na téma svého oblíbeného komiksového filmu. 

Mám pro vás jednu dobrou zprávu a jednu špatnou. Tou dobrou je, že Keanu Reeves je stále miláčkem internetu, a i kdyby (resp. až) čtvrtý Matrix děsivě propadl, jeho samotného nejspíš bude vinit málokdo. Každopádně Reeves moc dobře ví, co fanoušci chtějí, a tak nejspíš nikoho nepřekvapí, že v rozhovoru u Stephena Colberta teď herec prozradil, že on sám by se do pokračování komiksového Constantina pustil hned. Dokonce v minulosti i vynaložil snahu uvést vše do pohybu. To nás ale bohužel přivádí k té špatně zprávě.

Nikdo jiný o to prý nestojí. Tedy alespoň nikdo relevantní, alespoň zatím. Herec má samozřejmě svých sérií dost, vedle Matrixu příští rok dorazí i čtvrtý John Wick a je jen otázkou času, než herce oznámí Kevin Feige do jedné ze svých marvelovek. Constantine byl ale vždycky speciální, což je právě ten problém. Producent Akiva Goldsman před časem sice naznačil, že by rád natočil eRkový sequel, kde postava Johna Constantina potká Ježíše Krista, to však byla zřejmě na studio Warner Bros. příliš odvážná představa, a tak nyní interní zdroje tvrdí, že se chystá raději seriálový reboot s kompletně novým obsazením. Jinými slovy to vypadá, že v tomhle případě bude mít Keanu – potažmo my všichni – smůlu.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace