Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o DVD a kšiltovky Králové videa


ikona
Mr. Hlad
králové videasoutěž
Kšiltovky, DVD a rychlodabing 

Vánoce se blíží a pokud ještě nemáte dárky, měli byste s tím začít něco dělat, jestli nechcete nakupovat na benzínce bagety a balit je do vánočního papíru. A my vám s tím rádi pomůžeme. Respektive my a tvůrci dokumentu Králové videa. Jejich film o tom, jak se na přelomu osmdesátých a devadesátých let dostávaly do československých domácností hollywoodské filmy a jak je nadšeni amatérsky dabovali, nás hodně bavil a vybojoval si i nominaci na Cenu české filmové kritiky. A vy ho teď budete moci mít doma. 

Pět výherců se může těšit na kšiltovku Králové videa a na dvojdisková DVD, která jsou narvaná bonusy, vystřiženými scénami a spoustou dalších věcí. Pokud je chcete, stačí, když odpovíte na jednoduchou otázku: Jak se jmenuje český novinář a autor sci-fi románů, který se věnoval i rychlodabingu? Odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz do páteční půlnoci, do předmětu napište Soutěž Králové videa. Vítěze budeme kontaktovat mailem. Hodně štěstí. A kdyby to nevyšlo, DVD u nás vydává společnost Magicbox

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace