Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: proust.d
No, to je pak asi o tom, kdo má jaké oblíbené postavy. Proto se mi asi pětka líbila nejmíň, protože je nejvíc o Potterovi, a to je z celého HP, podle mě, nejhorší postava. :D
812463
No, to je pak asi o tom, kdo má jaké oblíbené postavy. Proto se mi asi pětka líbila nejmíň, protože je nejvíc o Potterovi, a to je z celého HP, podle mě, nejhorší postava. *:D*
812302
1 -1
reagovat
reaguje na: Eleanor
Akorát mě třeba ty flashbacky nebavili. Pětku naopak považuji za fakt dobrou psychologickou studii Harryho. 
812302
Akorát mě třeba ty flashbacky nebavili. Pětku naopak považuji za fakt dobrou psychologickou studii Harryho. 
812294
1 0
reagují: Eleanor
reagovat
reaguje na: fabec
Pětka je suverénně nejhorší kniha. Nudná, nepřiměřeně dlouhá na to, že se v ní vlastně, kromě závěru, nic podstatného nestane. Je to jen o hledání věštby, která se stejně nakonec zničí. Nic víc.
Šestka patří mezi nejakčnější díly a díky častým flashbackům do minulosti rozvíjí postavy, především Voldemorta. A na závěr je tam jeden z nejzásadnějších a nejvíc šokujících zvratů z celé série.
812294
Pětka je suverénně nejhorší kniha. Nudná, nepřiměřeně dlouhá na to, že se v ní vlastně, kromě závěru, nic podstatného nestane. Je to jen o hledání věštby, která se stejně nakonec zničí. Nic víc. Šestka patří mezi nejakčnější díly a díky častým flashbackům do minulosti rozvíjí postavy, především Voldemorta. A na závěr je tam jeden z nejzásadnějších a nejvíc šokujících zvratů z celé série.
812172
3 -3
reagují: proust.d
reagovat
reaguje na: Horace
Máš pravdu v tom, že Vězně z Azkabanu napsal taky Kloves a je, i podle mě, nejlepším dílem HP. Tady je zas otázka, do jaké míry je úspěch tohoto dílu zapříčiněn režisérem a jeho osobitým, nápaditým stylem a jeho vedením herců atd. HP3 je podle mě hlavně zásluha Cuaróna.
U HP8 částečně souhlasím s tím, že některé scény jsou až parodické. Většinou ty, kde je na sílu montovaná romantika (Potter x Ginny, Weasley x Hermiona). Na sedmičce mi nic parodického nepřijde, naopak je velmi věrně podle knihy, často ji i překonává (Hermiona maže paměť rodičům, tanec ve stanu, Příběh tří bratří...).
812293
Máš pravdu v tom, že Vězně z Azkabanu napsal taky Kloves a je, i podle mě, nejlepším dílem HP. Tady je zas otázka, do jaké míry je úspěch tohoto dílu zapříčiněn režisérem a jeho osobitým, nápaditým stylem a jeho vedením herců atd. HP3 je podle mě hlavně zásluha Cuaróna. U HP8 částečně souhlasím s tím, že některé scény jsou až parodické. Většinou ty, kde je na sílu montovaná romantika (Potter x Ginny, Weasley x Hermiona). Na sedmičce mi nic parodického nepřijde, naopak je velmi věrně podle knihy, často ji i překonává (Hermiona maže paměť rodičům, tanec ve stanu, Příběh tří bratří...).
812166
3 0
reagovat
Podle popisku jsem to čekal horší.Dvojka byla velký zklamání,takže tohle může příjemně překvapit.Je jasný,že tahle série je zbytečná stejně jako hobit,ale na druhou stranu ten svět mám rád a doufám,že to dokončí(samozřejmě nějak důstojně) 
812175
Podle popisku jsem to čekal horší.Dvojka byla velký zklamání,takže tohle může příjemně překvapit.Je jasný,že tahle série je zbytečná stejně jako hobit,ale na druhou stranu ten svět mám rád a doufám,že to dokončí(samozřejmě nějak důstojně) 
1 -1
reagovat
reaguje na: Eleanor
Šestka je ale taky suveréně nejhorší kniha. 
812172
Šestka je ale taky suveréně nejhorší kniha. 
812159
2 -3
reagují: Eleanor
reagovat
reaguje na: Eleanor
To nedáva logiku. Aj väzňa z Azkabanu písal Kloves. A je to všeobecne považovaný za najlepší diel.

Čo sa ale týka fantastických zverov, tam máš pravdu. Ale všetky Yatesove počiny mi prišli nudné až na 5 diel. 7 a 8 už považujem za paródiu.
812166
To nedáva logiku. Aj väzňa z Azkabanu písal Kloves. A je to všeobecne považovaný za najlepší diel. Čo sa ale týka fantastických zverov, tam máš pravdu. Ale všetky Yatesove počiny mi prišli nudné až na 5 diel. 7 a 8 už považujem za paródiu.
812159
1 -3
reagují: Eleanor
reagovat
To, co dělalo především Harryho Pottera Harrym Potterem byly silné, originální, zajímavé a zábavné postavy a skvělí herci, kteří je hráli. Mluvím především o dospělých postavách. Pak byl kouzelnický svět a jeho atmosféra a pak teprve příběh. Fantastická zvířata nenabízejí ale už vůbec nic z toho. Postavy to má nijaké, či dokonce spíše až otravné (Queenie) a herce nevýrazné. Jediný, kdo za něco stojí, je Jude Law jako mladý Brumbál, jinak nikdo. Atmosféra je taková umělohmotná, sterilní, všechno CGI, obrovské, velkolepé, ale beze smyslu. No a příběh je slátanina, kdy na "honíme zvířata po různých destinacích" se Rowla snažila namontovat jakousi minulost s Brumbálem a Grindelwaldem. Všechno dohromady je to pak unylé, nudné, nahodilé a zbytečné.
Co se týká Yatese, pro mě je to 7,5,8,6. Sedmička a pětka skvělé, u sedmičky asi dost rozhoduje, jestli jste četli knížku. Osmička dobrá a šestka příšerná. Šestka je, jako kdyby byl Kloves po lobotomii. Půlka scén úplně zbytečných (Levandule a Ron, milostné eskapády, famfrpál) na úkor nosných, důležitých scén (Gauntovi, Voldemortova minulost, proč je Snape "Princ dvojí krve" atd.). Takže u Yatese je to spíš jak na houpačce - liší se díl od dílu. Otázkou je, jak velkou roli v tom hraje Kloves, protože pětka je, podle mě, tak všeobecně oblíbeným a uznávaným dílem právě proto, že scénář psal někdo jiný (Michael Goldenberg).
812159
To, co dělalo především Harryho Pottera Harrym Potterem byly silné, originální, zajímavé a zábavné postavy a skvělí herci, kteří je hráli. Mluvím především o dospělých postavách. Pak byl kouzelnický svět a jeho atmosféra a pak teprve příběh. Fantastická zvířata nenabízejí ale už vůbec nic z toho. Postavy to má nijaké, či dokonce spíše až otravné (Queenie) a herce nevýrazné. Jediný, kdo za něco stojí, je Jude Law jako mladý Brumbál, jinak nikdo. Atmosféra je taková umělohmotná, sterilní, všechno CGI, obrovské, velkolepé, ale beze smyslu. No a příběh je slátanina, kdy na "honíme zvířata po různých destinacích" se Rowla snažila namontovat jakousi minulost s Brumbálem a Grindelwaldem. Všechno dohromady je to pak unylé, nudné, nahodilé a zbytečné. Co se týká Yatese, pro mě je to 7,5,8,6. Sedmička a pětka skvělé, u sedmičky asi dost rozhoduje, jestli jste četli knížku. Osmička dobrá a šestka příšerná. Šestka je, jako kdyby byl Kloves po lobotomii. Půlka scén úplně zbytečných (Levandule a Ron, milostné eskapády, famfrpál) na úkor nosných, důležitých scén (Gauntovi, Voldemortova minulost, proč je Snape "Princ dvojí krve" atd.). Takže u Yatese je to spíš jak na houpačce - liší se díl od dílu. Otázkou je, jak velkou roli v tom hraje Kloves, protože pětka je, podle mě, tak všeobecně oblíbeným a uznávaným dílem právě proto, že scénář psal někdo jiný (Michael Goldenberg).
5 0
reagují: fabec, Horace
reagovat
Dvojka byla takový bizár, takže tohle může jedině překvapit. 

PS: Bohužel Rowlingová nebyla dostatečně "progresivní" propagátorka LGBT+/-* hnutí, a to se přitom tak snažila. Inu, revoluce požírá vlastní děti. :D
812080
Dvojka byla takový bizár, takže tohle může jedině překvapit.  PS: Bohužel Rowlingová nebyla dostatečně "progresivní" propagátorka[b] [/b]LGBT+/-* hnutí, a to se přitom tak snažila. Inu, revoluce požírá vlastní děti. *:D*
3 -2
reagovat

prostě

Hobit no..
812069
Hobit no..
prostě
2 -2
reagovat
reaguje na: Horace
Je to zla carodejnice
812058
Je to zla carodejnice
812056
6 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Stale nerozumiem hejtu na Rowlingovu. Sarkasticky poznamenala, ze len zeny mozu mat menstruaciu. Co je pravda.
812056
Stale nerozumiem hejtu na Rowlingovu. Sarkasticky poznamenala, ze len zeny mozu mat menstruaciu. Co je pravda.
812054
8 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
Nj, trailer jen potvrzuje to, co si myslím už od úplně prvního filmu- celá Zvířata jsou veskrze zbytečná a nabourávají celý úspěšný koncept HP. Rowling si svůj literární odkaz již pohnojila vlastní neomaleností, teď si ho pohřbí i spisovatelsky. 8)
812054
Nj, trailer jen potvrzuje to, co si myslím už od úplně prvního filmu- celá Zvířata jsou veskrze zbytečná a nabourávají celý úspěšný koncept HP. Rowling si svůj literární odkaz již pohnojila vlastní neomaleností, teď si ho pohřbí i spisovatelsky. *8)*
1 -7
reagují: Horace
reagovat
reaguje na: Notarobot
Dovolím si tvrdiť, že jedna z tých scén bola napríklad pri hroboch rodičov Harryho. Ten knižný potenciál sa zabil vo filme veľmi rýchlo. 
812048
Dovolím si tvrdiť, že jedna z tých scén bola napríklad pri hroboch rodičov Harryho. Ten knižný potenciál sa zabil vo filme veľmi rýchlo. 
812045
3 -1
reagovat
reaguje na: Horace
než jsem dopsal svůj koment přibyl tenhle, souhlas :)
812046
než jsem dopsal svůj koment přibyl tenhle, souhlas *:)*
812044
1 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Dovolím si nesouhlasit, od Yatese se mi víc líbila jen pětka a pak se ten styl rychle okoukal, sebral tomu světu velkou část magie a hravosti a točil fakt rutinně (někdo by argumentoval, že to je kvůli dospělejšímu ději pozdějších filmů, ale když si člověk čte pak knížky tak ty zvládají být dospělejší a zároveň stejně kouzelné). Pamatuju si, že hodně scén co v knihách byly pamětihodný tak ve filmech buď Yates vynechal nebo je nenechal dost vyznít. No, jen takový malý rant ode mě, jestli tyhle problémy s pozdějšími HP filmy nemáte tak jen dobře pro vás :D 
812045
Dovolím si nesouhlasit, od Yatese se mi víc líbila jen pětka a pak se ten styl rychle okoukal, sebral tomu světu velkou část magie a hravosti a točil fakt rutinně (někdo by argumentoval, že to je kvůli dospělejšímu ději pozdějších filmů, ale když si člověk čte pak knížky tak ty zvládají být dospělejší a zároveň stejně kouzelné). Pamatuju si, že hodně scén co v knihách byly pamětihodný tak ve filmech buď Yates vynechal nebo je nenechal dost vyznít. No, jen takový malý rant ode mě, jestli tyhle problémy s pozdějšími HP filmy nemáte tak jen dobře pro vás :D 
812004
7 -2
reagují: Horace
reagovat
reaguje na: fabec
Ja nenávidím Yatesov rukopis.

Všetky kúzla majú rovnaký vizual, chýba farebná odlišnosť (detail, ale v knihe podstatný). A koniec koncov aj tak tam všetci všetko ničia, takže to je jedno. Kúzla neboli len o tom. Vlastne, tie neboli nikdy takto devastačné a tozmanitosť kúzel vo filmoch nevedel nik poriadne využiť, snáď len Caurón a Newell. Všetci vyzerajú ako by dostali samopal do ruky a nie prútiky.

Ďalej si máchajú len tak kúzla bez logiky atď. Vadí mi, že každý tam behá v obleku a kravate, pritom kúzelníci sa podstatne rozlišovali. A tých vecí je tam ďaleko viac. Začalo to piatym dielom. Čo som bol ochotný odpustiť takéto veci, lebo to bola inak zo subjektívneho pocitu po trojke najlepšia časť. A prepadli sme sa niekde od 6 dielu úplne na spodok.
812044
Ja nenávidím Yatesov rukopis. Všetky kúzla majú rovnaký vizual, chýba farebná odlišnosť (detail, ale v knihe podstatný). A koniec koncov aj tak tam všetci všetko ničia, takže to je jedno. Kúzla neboli len o tom. Vlastne, tie neboli nikdy takto devastačné a tozmanitosť kúzel vo filmoch nevedel nik poriadne využiť, snáď len Caurón a Newell. Všetci vyzerajú ako by dostali samopal do ruky a nie prútiky. Ďalej si máchajú len tak kúzla bez logiky atď. Vadí mi, že každý tam behá v obleku a kravate, pritom kúzelníci sa podstatne rozlišovali. A tých vecí je tam ďaleko viac. Začalo to piatym dielom. Čo som bol ochotný odpustiť takéto veci, lebo to bola inak zo subjektívneho pocitu po trojke najlepšia časť. A prepadli sme sa niekde od 6 dielu úplne na spodok.
812027
10 -3
reagují: Notarobot
reagovat
Kdyby raději natočili sérii, ve které by hlavní postavou byl Brumbál a celé to bylo o jeho střetu s Grindelwaldem a Scamander by zde byl jen vedlejší postavou pro odlehčení, bylo by to daleko lepší. 8)
812040
Kdyby raději natočili sérii, ve které by hlavní postavou byl Brumbál a celé to bylo o jeho střetu s Grindelwaldem a Scamander by zde byl jen vedlejší postavou pro odlehčení, bylo by to daleko lepší. *8)*
6 0
reagovat
Podle popisu jsem to čekal o dost horší. Já mám tuhle sérii celkem rád, jako nenáročná oddychovka funguje a snadno na dvě hodinky zabaví. I se mi zamlouvá ta odlišnost jedničky a dvojky, postupné budování k oné slavné bitvě. Ano, mohlo by to být přímo s Brumbálem, ale už v HP knížkách rád tahal za nitky v pozadí a používal ostatní k dosažení cílů, tak proč mu měnit charakter? A pořád mě baví sledovat, jak si Fogler užívá a dává postavu Jacoba. Na místě WB bych se skoro až zamyslel nad tím nechat v každém díle Grindelwalda hrát někoho jiného, namaskovat to jako vtip napříč sérií, udělat z něj metamorfomága jako byla Tonksová, co neustále mění svůj vzhled.
812032
Podle popisu jsem to čekal o dost horší. Já mám tuhle sérii celkem rád, jako nenáročná oddychovka funguje a snadno na dvě hodinky zabaví. I se mi zamlouvá ta odlišnost jedničky a dvojky, postupné budování k oné slavné bitvě. Ano, mohlo by to být přímo s Brumbálem, ale už v HP knížkách rád tahal za nitky v pozadí a používal ostatní k dosažení cílů, tak proč mu měnit charakter? A pořád mě baví sledovat, jak si Fogler užívá a dává postavu Jacoba. Na místě WB bych se skoro až zamyslel nad tím nechat v každém díle Grindelwalda hrát někoho jiného, namaskovat to jako vtip napříč sérií, udělat z něj metamorfomága jako byla Tonksová, co neustále mění svůj vzhled.
4 0
reagovat
reaguje na: Horace
Yates to třeba podle mě naopak ještě drží jakžtakž pohromadě. Taky díky němu konečně svět HP dostal nějaký ucelený vizuál, který se nemění z filmu na film... Tam je prostě podle mě problém v těch tvůrčích pozicích ještě nad ním. Tam podobně jako u SW zas nikdo pořádně neví co chce.
Jedničkou zkusili něco nového, jako ok, fungovalo to, ale vlastně se zjistilo, že celou sérii to neutáhne. Tak dvojka od znova, vlastně ani ne dvojka, jako spíš nová jednička. Rozkaz zněl jasně, celé to postupně táhnout směrem víc k HP, akorát že průser nastává v tom, že název série kompletně ztratil smysl, a ještě se tam do toho musí roubovat ty postavy z jedničky, ikdyž je všem jasné, že už je to hlavně o Brumbálovi a Grindelwaldovi, a Mlok a parta okolo něj jsou prostě vedlejší postavy, které jsou jen přežitkem z jedničky. 
812027
Yates to třeba podle mě naopak ještě drží jakžtakž pohromadě. Taky díky němu konečně svět HP dostal nějaký ucelený vizuál, který se nemění z filmu na film... Tam je prostě podle mě problém v těch tvůrčích pozicích ještě nad ním. Tam podobně jako u SW zas nikdo pořádně neví co chce. Jedničkou zkusili něco nového, jako ok, fungovalo to, ale vlastně se zjistilo, že celou sérii to neutáhne. Tak dvojka od znova, vlastně ani ne dvojka, jako spíš nová jednička. Rozkaz zněl jasně, celé to postupně táhnout směrem víc k HP, akorát že průser nastává v tom, že název série kompletně ztratil smysl, a ještě se tam do toho musí roubovat ty postavy z jedničky, ikdyž je všem jasné, že už je to hlavně o Brumbálovi a Grindelwaldovi, a Mlok a parta okolo něj jsou prostě vedlejší postavy, které jsou jen přežitkem z jedničky. 
812001
5 -2
reagují: Horace
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se