Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #643 o Hawkeyeovi a Star Treku


ikona
Mr. Hlad
gwyneth paltrowhawkeyejeremy rennermarvelstar trekstar wars huntersvíkendový výplach
Co budou hvězdy Hawkeye dělat na Vánoce? Jaký Batman se dočká pokračování? A kdo chystá nový Star Trek?  

Adventní výplach

Svetry týdne
Nikdy jsem moc nepochopil tradici nošení hnusných vánočních svetrů. Protože jsou hnusné. Ale budiž, pokud na tom ulítáváte a potřebujete aktualizovat svůj šatník, Marvel vám ochotně pomůže

Vánoční tipy týdne
Jeremy Renner a Haylee Steinfeld se už pomalu blíží k finále Hawkeye a nám v redakci budou asi docela chybět, protože nás jejich chemie baví. A funguje i v tomhle krátkém videu, která vás může inspirovat k tomu, jak strávit Vánoce. 

Hra týdne
Už za pár dní se vrátí Star Wars se seriálem The Book of Boba Fett, ale zajímavé věci se budou dít i příští rok. Mimo jiné vyjde free-to-play akční hra Star Wars: Hunters, kde se to v arénách bude pořádně řezat. A bude to vypadat nějak takhle. 

Divačka týdne
Ne všichni herci z MCU žijí MCU. Gwyneth Paltrow nedávno přiznala, že zapomněla, že je ve Spider-Manovi a teď se jí zeptali, jestli kouká na Hawkeye. Evidentně ne

Deskovka týdne
Trailery mají filmy, hry, knížky, komiksy a vlastně mě ani moc nepřekvapuje, že i deskové hry. Nějak se svět musí dozvědět o tom, že existuje komiksová Marvel Dice Throne

Star Trek týdne
Filmový Star Trek si dává pauzu, seriálový jakž takž funguje, ale z toho, co občas zahlédnu na netu, nezanechává úplně dobrý dojem a herní, ten teď dostává novinku v podobě Star Trek: Resurgence. Za tou stojí parta, která pracovala v Telltale Games, takže máme očekávat poměrně ukecanou hru, ve které půjde hlavně o důležitá rozhodnutí a jejich následky. Uvidíme. 

Sequel týdne
Animovaný seriál Batman ze začátku devadesátých let je podle milovníků ochránce Gothamu naprostou klasikou a strašlivou peckou. A tak mají asi radost, že bude pokračovat, i když ne v animované podobě. Momentálně se chystá audio sequel a vrátí se v něm i Kevin Conroy, který Batmana v seriálu namluvil. 

Hororová ikona týdne
Trailer na herní The Texas Chainsaw Massacre jste mohli vidět už před pár dny v článku o herních trailerech. Fandové hororů teď ale dostávají další důvod, proč by měli začít být zvědaví. Leatherface si totiž ve hře zahraje Kane Hodder, jedna z ikon hororů a především slasherů. Sám pracoval na třetím Texaském masakru motorovou pilou, především však několikrát ztvárnil Jasona v sérii Pátek 13. a v devátém díle s podtitulem Jason Goes to Hell dokonce navlékl rukavici Freddyho Kruegera. Toho měl mimochodem původně hrát před tím, než roli dostal Robert Englund. Slušná kariéra. 

Trafika týdne
V novém Spider-Manovi se vrací J.K. Simmons v roli J. Jonaha Jamesona a spolu s ním samozřejmě i bulvární plátek The Daily Bugle, ve kterém se píše víceméně jen o tom, jaký je Spidey zloduch. A v New Yorku si ho můžete koupit

Duel týdne
Naposledy se vás do_od ptal, na jakého záporáka ve třetím Spider-Manovi se nejvíc těšíte. A tak nějak to vypadá, že úplně na všechny. 

Dnes by nás vzhledem k premiéře nového  West Side Story zajímalo, jaká je vaše vůbec nejoblíbenější muzikálová klasika z 20. století. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace