Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Hvězdná romantika a legenda mezi soukromými očky


ikona
Mr. Hlad
asteroid citygerard butlerkandaharliam neesonmargot robbiemarlowena obzoruscarlett johanssontom hankswes anderson
Liam Neeson jako Phil Marlowe, Gerard Butler ve službách CIA a Anya Taylor-Joy a večeře, kterou byste asi raději vynechali 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu A Good Person se bude Florence Pugh vyrovnávat s tragickou nehodou, kterou ona přežila, ale ostatní takové štěstí neměli. V hororové komedii The Menu se Anya Taylor-Joy vydá na odlehlý ostrov na večeři, která bude probíhat jinak, než čekala. 

V detektivce Marlowe si Liam Neeson zahraje slavné soukromé očko a bude pátrat po zmizelém bývalém milenci své půvabné klientky. Ve Fresh zjistí hlavní hrdinka, že randit s pomocí seznamovacích aplikací může být hodně nebezpečné. 

Detektivní drama Němá tajemství se bude točit okolo vraždy, komplikovaných rodinných vztahů a jedné hodně nepříjemné nemoci. V akční podívané Kandahar bude agent CIA Gerard Butler utíkat před armádou nepřátel. 

Will Ferrell a Jamie Foxx budou v komedii Strays dabovat dva psy, kteří se rozhodnou pomstít se svému zlému páníčkovi. V animáku od studia A24 The Legend of Ochi zjistí hlavní hrdinka, že dovede komunikovat se zvířaty. 

Novinka Wese Andersona Asteroid City by měla být romantická komedie a sejdou se v ní Tom Hanks, Scarlett Johansson nebo Margot Robbie. V dramatu Alice se povede mladé otrokyni utéct z plantáže, ale ani na svobodě to nemá snadné. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace