Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Steven Spielberg plánuje western


ikona
Spooner
steven spielbergwest side storywestern
Momentálně nám Steven Spielberg servíruje svůj první muzikál. A chystá si poprvé vyzkoušet i svůj další milovaný žánr.  

Člověk by si na první pohled myslel, že si režijní veterán Steven Spielberg vyzkoušel už takřka všechny žánry. Má kontě snímky sci-fi a fantasy počínaje a válečnou vřavou, animákem či romantickými komediemi konče. Pořád se však najde pár milovaných žánrů, která si hollywoodská ikona ještě nevyzkoušela. Tím prvním z nich je jeho oblíbený muzikál, tento rest si ovšem slavný tvůrce odškrtává právě tento týden s remakem West Side Story, jenž zatím sbírá velmi spokojené reakce. A další téma, s nímž má Spielberg pramalé zkušenosti, je western. To se ale možná brzy změní.

Steven Spielberg se totiž v nedávném rozhovoru rozpovídal o tom, že by se na Divoký západ mezi pistolníky hodně rád vydal a dokonce už má na skladě i několik vymyšlených nápadů či projektů. Zatím ovšem netuší, jakému z nich by dal nakonec přednost. Jeho případný příchod mezi kovboje a indiány je však hudbou budoucnosti. Momentálně totiž pracuje na dramatu The Fabelmans, které vychází ze Spielbergova dětství a své prsty má i v dalších projektech. Momentálně tedy není jisté, zda se jeho plány stanou skutečností, jako fanda klasických westernů by ale režisér při šanci natočení podobného fláku neváhal ani vteřinu. Dali byste si western od Stevena Spielberga, nebo byste ho raději viděli u jiných žánrů?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace