Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmová Kleopatra s Gal Gadot mění režisérku


ikona
do_Od
biografiefilmGal GadotKari SkoglandKleopatraPatty Jenkinsrežisérka
Patty Jenkins ven, režisérka Falcona a Winter Soldiera na plac. U Kleopatry došlo ke střídání stráží. 

Patty Jenkins asi nemá o práci nouzi. Krátce po sobě totiž zdánlivě odřekla jak svůj údajně vysněný Star Wars projekt Rogue Squadron, tak teď nyní čerstvě i velkolepou biografii egyptské královny KleopatryGal Gadot v hlavní roli. Důvod? Aby se mohla věnovat jiným režijním projektům. Na snímku tak setrvala alespoň v roli producentky.

Její místo nahradila seriálová filmařka Kari Skogland, která má na kontě třeba epizody Chucka, Nejsilnějšího hlasu nebo naposledy Falcona a Winter Soldiera, což jí nejspíš mnoho důvěry nezíská. Z filmů natočila naposledy snímek Štvanec IRA z roku 2008, jenž byl ale na druhou stranu údajně dost povedený. Nezbývá tedy než doufat, že studio Paramount ví co dělá, a nová verze Kleopatry bude stát za to.

Co se Jenkins týče, ta má tak momentálně oznámenou pouze třetí Wonder Woman, přičemž se mi nezdá, že by na ni Warner Bros. po trablích s uvedením dvojky a následných diskutabilních tržbách zas až tak spěchalo. Jenkins tak buď řeší jiné problémy, nebo se vážně nemůže dočkat, až začne chystat další dámskou komiksovou řežbu. Objevily se také drby, že její Rogue Squadron možná nemusí být tak úplně mrtvý, jak se původně zdálo, vzhledem k tomu, že Lucasfilm ovšem nadále mlčí, to ale nelze v tuto chvíli potvrdit, ani vyvrátit.

Gadot se ale v příštím roce každopádně plánuje věnovat nové verzi Sněhurky, kde má ztvárnit záporačku, a pak hlavně výše zmíněné Kleopatře, ani ona tak na třetí Wonder Woman nespěchá. Jinými slovy Jenkins utíkají projekty pod rukama, zatímco se všichni tváří, že je vše v naprostém pořádku. Začínám být mírně skeptický.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace