Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v novince M. Nighta Shyamalana?


ikona
Spooner
Dave BautistaKnock at the CabinM. Night Shyamalan
Čas ani Skleněný diváky neoslnili, vrátí se známý režisér se svou novinkou konečně do formy?  

Po malém hororu The Visit a parádním Rozpolceném jsme všichni tak nějak doufali, že se král twistů a tajemných thrillerů M. Nighta Shyamalan vrátil zpět do staré formy. Jenže jeho následující dva kousky nás zase poslali zpátky na zem. Příšerný Skleněný mě svou tupostí a pošlapáním odkazu stále bezkonkurenčního Vyvoleného dokáže naštvat dodnes a nedávný Čas taky nesklízel dvakrát nadšené ohlasy. Jenže diváci na známé režijní jméno pořád docela slyší a i díky malým rozpočtům dokážou jeho počiny vždy zaručeně vydělat. A i přes následné zklamání i jeho novinky budí zvědavost.

Ne jinak tomu asi bude i u jeho chystaného projektu Knock at the Cabin, který dorazí do kin v únoru 2023 a známý autor už pilně pracuje na scénáři. Detaily či nástřel projektu drží Shyamalan už klasicky pod pokličkou a chce je co nejdéle držet v tajnosti. Úprk do jiného žánru nás ale nejspíš nečeká. Režisér už navíc stačil ulovit hlavního představitele a po Čase, kde se to hvězdami dvakrát nehemžilo, bude sázet na o něco známější tvář. Ve snímku si totiž zahraje Dave Bautista, který má sice díky trojce Strážců galaxie či dvojce Duny v následujících měsících napilno, džob u stále oblíbeného Shyamalana se mu ale do sympaticky rostoucí filmografie jistě taky hodí. I když Bautista pořád není úplně obří lákadlem do kin, ve světě záhad a twistů se snad neztratí. Tak snad tentokrát najde Shyamalan zase jednou ztracenou formu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace