Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na pivu s Civalem #15: Speciál o Davidu Fincherovi s Mr. Hladem


ikona
Mr. Hlad
david fincherklub rváčůna pivu s civalemsedmvetřeleczodiac
Hodina a tři čtvrtě s Davidem Fincherem 

Sice jsme slibovali, že Cival si bude Hlada zvát na pivo jen v každém sedmém díle, ale tentokrát jsme udělali výjimku. Čistě z praktických důvodů, ale taky kvůli svědomí. Video, ve kterém jsme probírali filmařskou kariéru Ridleyho Scotta, se nám totiž technicky úplně nevyvedlo. A tak jsme si řekli, že natočíme další, kde se pokusíme udělat to konečně správně, vyladit techniku tak, jak je třeba a naservírovat vám to jako takovou malou omluvu. A probrali jsme u toho Davida Finchera, kterého máme oba rádi a navíc teď na Netflixu startuje jím produkovaná cinefilská série Voir

Výsledkem je hodina a tři čtvrtě povídání si o jednom z nejprogresivnějších a nejzajímavějších filmařů posledních tří dekád, který se s Hollywoodem málem ve zlém rozešel hned po prvním celovečeráku. Ale právě tahle hořká zkušenost ho naučila nedělat kompromisy a věřit své vizi. A díky tomu vzniklo Sedm, Klub rváčů, Sociální síť a spousta dalších pecek. Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a audioverze pak na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Na pivu s Civalem můžete hodnotit na CSFD a kdybyste nás chtěli podpořit, můžete to udělat na Patreonu. My budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace