Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #642 o Beatles a Spideyho záporácích


ikona
do_Od
Alec BaldwinArcaneArnold SchwarzeneggerHalle BerrySpider-manStingvíkendový výplachzáporáci
Proč si Halle Berry převzala Zlatou malinu osobně, co řekl Alec Baldwin v prvním rozhovoru od tragické události a na jakou hru láká Arnold Schwarzenegger? 

Roztátý výplach

Technologie týdne

Jak je možné, že Peter Jackson v připravovaném dokumentu o kapele Beatles obstaral lepší audio kvalitu, než co má většina jejich starých klipů a záznamů povalujících se na internetu? To proto, že je zkrátka neskutečný hračička, a jakmile se tak prohrabal zhruba 150 hodinami všelijakých dobových nahrávek a filmů a vybral, co do svého osmihodinového dokumentu dá a nedá, přišel na řadu komplikovaný proces restaurování pomocí nové umělé inteligence, která díky složitým algoritmům postupně izolovala každý typ zvuku zvlášť, aby je tvůrci následně mohli krásně čisté zase smíchat dohromady. Jeden malý krok pro Beatles, jeden obří skok pro audio technologie. Víc si o tom můžete přečíst tady.

Horor týdne

Jste připraveni na hororový film od kapely Foo Fighters? Já taky nebyl, po krátkém teaseru na film Studio 666, kde Daveu Grohlovi zčernají oči, zatímco ostatní členové kapely bojují s démony, už definitivně jsem. Camea Jacka Blacka a Kylea Gasse jsou nutnost!

Písnička týdne

I když lepší název by byl „Písnička měsíce“, protože jestli už jste dokoukali seriálový Arcane a byli z něj podobně tak unešení, jako zbytek internetu, musí vám Stingův srdcervoucí příspěvek do soundtracku animované pecky hrát doma už minimálně tak dva týdny furt dokola. Podle mě tohle je klíčem k natočením úspěšné herní adaptace – říct Stingovi, aby k ní složil hudbu.

#cut týdne

Režisérské sestřihy jsou in, teda ony spíš nejsou, ale sem tam si je filmaři jako Ridley Scott nebo Zack Snyder prostě vydupou. A byť nemám pocit, že dosavadní filmy Guillerma Del Tora potřebovaly nějaké další verze mimo těch, co šly do kin, Ulička přízraků prý má i černobílou verzi, díky které vypadá, jako by film vznikl ve 40. letech minulého století. Jo, tenhle #deltorocut bych asi jednou rád viděl.

Reklama týdne

Co mají společného tanky s Arnoldem Schwarzeneggerem? Obojí milují pořádní chlapi! Následující reklama na World of Tanks tak byla jen otázkou času…

Rozhovor týdne

Za samostatný článek to úplně nestojí, minimálně dokud nepadnou nějaká konkrétní obvinění, nebo někdo neskončí za mřížemi, nicméně kauza okolo zastřelené kameramanky Halyny Hutchins pochopitelně pokračuje dál, a herec Alec Baldwin minulý týden vůbec poprvé o celé tragédii promluvil v televizním rozhovoru. A řekl pár celkem zajímavých věcí, i když je celkem jasné, že ne všichni mu je nejspíš uvěří.

Upřímnost týdne

Halle Berry zaznamenala se svým režijním debutem Modřiny na Netflixu takový úspěch, že jí díky tomu přistála na stole exkluzivní smlouva, díky které v příštích pár letech nebude mít o práci ani peníze nouzi. Od Zlaté maliny za Catwoman zkrátka ušla velkou cestou, a když už je řeč o Zlaté malině, oscarová veteránka čerstvě odhalila, proč si vlastně tehdy cenu za nejhorší herečku roku převzala osobně. Podle ní se herci občas mají tendenci brát moc vážně, a tak to raději brala tak, že když si mohla předtím přijít pro Oscara, proč by si nemohla přijít i pro malinu. Takže tam přišla, užila si to, a pak tu cenu doma spálila. Hezké.

Vánoční hit týdne

Ed Sheran a Elton John spolu nazpívali vánoční song, takže až ho uslyšíte třiadvacátého hrát v obchoďáku, zatímco na poslední chvíli budete shánět dárky pro vaše nejbližší, tak už budete vědět. Klip je ale jen pro odvážné.

Záporáci týdne

Sony do toho začíná šlapat s kampaní na Spideyho, takže už například naplno prozradilo, že Alfreda Molinu na záporácké frontě ve filmu doplní ještě Willem Dafoe a Jamie Foxx. To kdyby náhodou to po trailerech nebylo někomu jasné. Rozhovor s nimi nicméně určitě stojí za pozornost. Akorát si říkám, že Kevin Feige musel nějakému kravaťákovi ze Sony unést děti a teď je drží jako rukojmí, protože jinak furt nemůžu uvěřit, že pořád neproflákli Maguiera s Garfieldem. Sázka, že do týdne od premiéry přiletí nové klipy se starými Spider-Many?

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, jakého herce byste rádi viděli jako Daredevila. A naprosto pochopitelně jste všichni psali Charlieho Coxe, protože lepší Daredevil prostě není.

No a u Marvelu zůstaneme. Spider-Man už pomalu klepe na dveře, multiverzum se otevírá, a mě by při té příležitosti zajímalo, na jakého záporáka se vlastně těšíte nejvíc. Klidně můžete napsat i ty nepotvrzené. Jméno napište do předmětu a v textu se rozepište. 

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace