Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #175 o Red Notice a Síle psa a prosincové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatchdwayne johnsonfilmy v sítigal gadotmz livenetflixpower of dogred noticeresident evilryan reynolds
Oscarovky, zklamání a i regulérní filmové průšvihy. A taky tipy na streamovací novinky v prosinci 

Další MovieZone Live je tady a bylo o čem mluvit. Na příště jsme si sice nechali nového Ridleyho Scotta, protože ho viděl akorát Rimsy, ale i tak bylo z čeho vybírat. Řešili jsme drama Síla psa a jestli je to jeden z filmů roku, nebo nabubřelá nuda. Zkoušeli jsme si vzpomenout, co nás bavilo v Red Notice, věnovali jsme se i pokusu restartovat Resident Evil a nebo dramatu King Richard, se kterým by Will Smith mohl dostat Oscara. A samozřejmě jsme odpovídali i na vaše dotazy. Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a kdo by chtěl audio, tak jsme na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. MovieZone Live pak můžete ohodnotit na CSFD

V týdnu navíc vyšly i prosincové Filmy v síti, kde vám zkusíme doporučit, co byste měli hledat na streamovacích platformách a dáme vám pár tipů na filmovou nabídku. A výjimečně i na povedené seriály a minisérie, které na streamu nejsou, ale vyplatí se koupit si je na DVD nebo Blučku už kvůli tomu, abyste sobě nebo někomu jinému udělali radost na Vánoce. Jsme na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A kdybyste nás chtěli podpořit na Patreonu, budeme mít radost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace