Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Našla příští bondovka svého záporáka?


ikona
do_Od
007agentherecIdris ElbaJames Bondproducentirebootzáporák
Idrise Elbu možná v budoucnu přece jen čeká účast v bondovce. Akorát v jiné roli, než fanoušci doufali. 

Henry Cavill, Tom Hardy, Richard Madden, nebo snad někdo úplně jiný? Ať už se novým Bondem stane kdokoli, část fanoušků nejspíš nikdy nepřestane snít o tom, jak by to vypadalo, kdyby Bonda nabídli před deseti lety britskému elegánovi Idrisu Elbovi. Dnes už je na tenhle 49letý herec známý zejména díky seriálům The Wire či Luther trochu starý, to ale neznamená, že jej producenti bondovek ignorují. Naopak, vzhledem k tomu, jaký je o herce z řad filmových fandů Bonda zájem, je naprosto logické, že s ním tvůrci chtějí spolupracovat. A tak pro něj nejspíš našli v příštím filmu roli. Místo agenta s povolením zabíjet by mohl ztvárnit hlavního záporáka.

Zprávu je v tuhle chvíli třeba brát s rezervou, pochází totiž z anonymního zdroje britského bulvárního deníku The Sun. Podle nich se ale Elba již sešel s producenty, a ti mu nabídli záporáka v další bondovce. Žádné konkrétní detaily v tuto chvíli samozřejmě nejsou, ačkoliv je jasné, že podobné schůzky jak s kandidáty na hlavní roli tak na režii dávno probíhají, a do nějakého oficiálního oznámení tak nelze podobnou zprávu brát za nic víc než čirou spekulaci.

Na druhou stranu to vlastně dává perfektní smysl, Elba má koneckonců se záporáky nemalé zkušenosti, a pro bondovku by byl se svými kořeny naprosto dokonalý. Už jen proto, že by vlastně mohl hrát třeba Bondův starší opak. Možné je zkrátka všechno, vy mi každopádně dejte v diskuzi vědět, jestli byste Elbu rádi viděli v bondovce alespoň takto, nebo jestli vás mrzí, že si toho 007 už nejspíš sám nikdy nezahraje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace