Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #641 o Spideym a Bladeovi


ikona
Mr. Hlad
bladehawkeyeking sharkmarvelspider-mansuicide squadvíkendový výplachwesley snipes
Jak by vypadal nový Spider-Man animovaný? Jak moc trpěl King Shark na place Sebevražedného oddílu? A co radí Wesley Snipes novému Bladeovi?  

Výplach k prvnímu sněžení

Tiktok týdne
Daily Bugle má vlastní účet na tiktoku. Vzhledem k tomu, že v novém Spideym se objeví J. Jonah Jameson a jeho noviny, vlastně to dává smysl. Uvidíme, co s tím u Sony vymyslí

Kolegové týdne
Seriálový Hawkeye se sice teprve rozjíždí a už teď je jasné, že nesedne každému, mně osobně ale civilnější přístup, nadhled a vánoční atmosféra baví. A taky mě baví, že Jeremy Renner na to není sám a s Hailee Steinfeld si evidentně sedí. 

Animák týdne
Spider-Man: No Way Home by měl mít premiéru už za pár dní, ale uvidíme, co na to Covid. Každopádně už teď se kolem filmu, respektive kolem jeho traileru, dějí zajímavé věci. Třeba to, že ho někdo překopal tak, že využil záběry z animovaného (nejen) devadesátkového seriálu. A ono to celkem funguje. 

Rada týdne
Wesley Snipes sice prý na place třetího Bladea dělal hodně šílené věci a trochu mu hráblo, teď to ale vypadá, že je v pohodě. I s tím, že už komiksového lovce upírů hrát nebude a roli po něm převezme Mahershala Ali. A Snipes pro něj má jednu radu

Carnage týdne
Komiksovka Venom: Carnage přichází nebyla bůhvíjak povedená, ale minimálně po trikové stránce za pozornost stála. Venom i Carnage jsou totiž postavy, na kterých se trikaři mohli celkem vyblbnout. A taky vyblbli. 

Rozhovor týdne
Keanu Reeves se chystá do světa s Matrixem, takže je čas na to, aby objel pár časopisů a dal jim rozhovory. A zastavil se i v Edquire, kde se probíral nejen Matrix, ale i Constantine nebo to, jestli je nebo není ženatý s Winonou Ryder. 

Superhrdina týdne
OK, říct o King Sharkovi, že je superhrdina, je možná trošku přehnané. Humanoidní žralok ze Sebevražedného oddílu byl ale sympaťák, i když trhal lidi na kusy a ukusoval jim hlavy. A kouzelně ho nadaboval Sylvester Stallone. Jenže na place by možná málokdo čekal, že bude takhle fajn

Nominace týdne
Song Agatha All Along jste mohli slyšet v seriálové WandaVision a byl dobrý. A evidentně si to myslí víc lidí, protože teď získal nominaci na cenu Grammy. Ale vzhledem k tomu že ho napsali lidi, kteří dělali písničky pro Ledové království, dalo se to asi trochu čekat. 

RIP týdne
Ve věku 91 let zemřel legendární skladatel a textař Stephen Sondheim, jenž byl spolu s Leonardem Bernsteinem spoluautorem legendárního West Side Story a na kontě měl i divadelní verze Čarovného lesa nebo Sweeney Todda. Krom Oscara získal i devět cen Tonny, osm Grammy a Pullitzerovu cenu.  

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jaký je podle vás nejlepší film Wese Andersona. Vyhrál to Grandhotel Budapešť, líbí se vám ale i Až vyjde měsíc a Život pod vodou. 

Dnes si zateoretizujeme. Říká se, že v novém Spider-Manovi by se mohl objevit i Charlie Cox jako Daredevil. Ale možná taky ne. Nás by zajímalo, jakého nového herce byste případně rádi viděli jako Daredevila. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace