Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o lístky na Benedettu Paula Verhoevena


ikona
Mr. Hlad
benedettapaul verhoevensoutěž
Soutěžíme s Benedettou 

Existuje sice pár výjimek, ale v Hollywoodu i mimo něj je bohužel většina režisérů, kteří s věkem ztrácí svoje kvality. O to víc si těch výjimek musíme vážit a Paul Verhoeven je naštěstí jednou z nich. Po letech v Nizozemsku, kde slavil obrovské úspěchy a natočil drama Turks Fruit, které získalo Oscara v kategorii Nejlepší film, se v osmdesátých letech vrhl do Hollywoodu. A dal světu klasiky jako RoboCop, Total Recall, Základní instinkt a Hvězdná pěchota a doma pak potvrdil svoje režisérské kvality drsným příběhem o druhé světové válce a odboji Černá kniha

Teď vstupuje do kin jeho Benedetta, kontroverzní (pochopitelně) a skvělé drama, které se odehrává v klášteře, kde jeptiška Benedetta bojuje nejen se svou náklonností k jiné řádové sestře, ale i s faktem, že jejími ústy promlouvá samotný Bůh. Jenže cynika a provokatéra Verhoevena je to celé pochopitelně malinko složitější. 

Vy si jeho Benedettu budete moci vychutnat zadarmo v kině Světozor při premiéře 3. prosince ve 20:30. Soutěžíme totiž o 3x2 lístky a pokud byste je chtěli, stačí, abyste odpověděli na jednoduchou otázku – jak se jmenoval hollywoodský režijní debut Paula Verhoevena? Odpovědi posílejte do středy 1. prosince do 12:00 na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište Soutěž Benedetta. Výherce budeme kontaktovat. 

Aktualizace: Vítěze jsme kontaktovali, takže pokud jste vyhráli, dorazil vám od nás mail.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace