Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: druhá Marvelzone o Spideym, What If...? a multiverzech


ikona
Mr. Hlad
eternalshawkeyemarvelzonemoviezone liveno way homespider-manwhat if
Druhý marvelovský speciál o všem, co se děje a bude dít v kinech a na streamech 

Od prvního a zároveň posledního dílu MarvelZone už uběhlo několik měsíců a za tu dobu se stalo pár zajímavých věcí. Marvel poslal do kin ambiciózní Eternals a ti neslaví takový úspěch, jak se původně čekalo, skončilo marvelovské What If…?, na svět přišel Hawkeye, na kterého jsme se ve videu zatím stíhali jen těšit a ne ho hodnotit a začali jsme se připravovat na Spider-Mana. Takže vcelku intenzivně. Hodně se spoilerovalo, hodně se teoretizovalo a hodně se řešilo, jestli vlastně celé MCU a všechny ty vesmíry dávají smysl a pokud ne, jestli to vadí někomu jinému než Imfovi. 

Zkrátka výživná hodinka a čtvrt o komiksových filmech a seriálech, jejich budoucnosti a o neředěném fanboyovství s Imfem, Mr. Hladem a KarlemR. Jako vždycky si ji můžete pustit na Youtube a audioverze jsou na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud byste nás chtěli ohodnotit na CSFD nebo podpořit na Patreonu, budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace