Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noví Strážci vesmíru přistanou na Netflixu


ikona
do_Od
filmJonathan EntwistleNetflixPower RangersrebootseriályStrážci vesmíruuniverzum
Tvůrce seriálového hitu The End of the F***ing World dostal za úkol vytvořit univerzum kolem Strážců vesmíru. 

Je to už víc jak rok, co byl Jonathan Entwistle, šikovný tvůrce seriálového hitu The End of the F***ing World, pověřen, aby dal do kupy filmový reboot Strážců vesmíru s potenciálem nastartovat nové univerzum. Režisér a scenárista bez jediného filmu na kontě se tak pustil do spolupráce a výsledkem nyní je, že se společnosti Hasbro a eOne dohodly s Netflixem a streamovací gigant tak získal exkluzivní práva na všechno, co v příštích několika letech pod značkou Power Rangers vznikne.

Údajně se tedy nebude jednat pouze o jeden film, ani samostatnou filmovou sérii, ale mělo by dorazit tak několik seriálů a dost možná i animák či dva cílené na mladší. Samozřejmě Strážci vesmíru nejsou první značkou, ze které by se nějaké studio snažilo dělat franšízu ještě předtím, než se vůbec rozjely kamery, Netflix má v tomhle ohledu nicméně přece jen o něco větší úspěšnost než tradiční filmová studia, lze tak počítat s tím, že pár věcí asi skutečně vznikne.

Nový film každopádně nebude mít nic společného s rebootem z roku 2017, který tehdy vznikal s podobným cílem – aneb umést půdu pro kupu sequelů a pár spin-offů. Snímek nakonec celosvětově utržil pouhých 142 milionů, a veškeré tyto plány rychle vzaly za své. Tak snad bude mít Netflix větší kliku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace