Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scarlett Johansson pracuje na tajném projektu pro Marvel


ikona
do_Od
Black WidowDisneyJamie DornanKevin FeigeMarvelMichael KeatonScarlett Johansson
Kdo všechno se vrací k Marvelu, a kdo naopak bojuje o první šanci? 

Jednou z největších filmových zpráv se letos stal spor mezi herečkou Scarlett Johansson a studiem Disney. To ve zkratce vypustilo Black Widow kromě do kin taky na streamovací službu Disney+, což vedlo k nižším ziskům, a tudíž nižším profitům pro samotnou hvězdu filmu. Po několika měsících dost ošklivých veřejných tahanic, kdy z toho údajně nejvíc trapně bylo právě šéfovi Marvelu Kevinu Feigemu, který je pověstný tím, jak si udržuje se svými lidmi dobré vztahy, se nicméně Disney se Scarlett mimosoudně vyrovnalo, a tím to haslo. Vše je opět růžové.

Ostatně ještě aby nebylo. Herečka totiž už tou dobou pro studio chystala snímek Tower of Terror na motivy jedné slavné disneylandovské atrakce, a aby toho nebylo málo, Feige už dokonce stihl i prozradit, že Johansson pracuje i na nové marvelovce. Přísně tajný projekt údajně nijak nesouvisí s její postavou Black Widow, a Scarlett se na něm podílí jako producentka. Možná holčičí týmovka? Kdo ví. Scarlett každopádně není jediná, kdo chce s Marvelem dělat byznys.

O roli totiž čerstvě projevil zájem taky Jamie Dornan, hvězda 50 odstínů šedi nebo o něco ambicióznějšího Belfastu se již údajně sešla s Feigem, aby společně zkusili vymyslet, co by pro něj mohlo být vhodné. Že by příští Wolverine? No a kolečko ještě uzavřeme Michaelem Keatonem. Ten je již potvrzený pro návrat v komiksovém Morbiusovi, kde si zdánlivě zopakuje roli Vultureho, a příští rok jej uvidíme i zpátky v kostýmu Batmana. Teď nicméně herec prozradil, že se v budoucnu vrátí i v nějaké marvelovce. Prý akorát dotočil nějaké scény, pro jaký projekt konkrétně to bylo však nepotvrdil. Možná seriál? Jak jste si asi všimli, jakmile dojde na Marvel, většinou odcházíme s více otázkami než odpověďmi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace