Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Sám doma a Sám doma 2: Ztracen v New Yorku


ikona
Mr. Hlad
chris columbushome alonemacaulay culkinmoviezonepopkulturní milníkysám doma
Legendární komedie a její pokračování míří do Aera 

Člověk v životě potřebuje nějaké jistoty a jednou z nich je to, že Vánoce bývají 24. prosince. A na to se navalují další věci, na jaké se můžeme spolehnout v každé situaci. Stromeček, pohádky, ideálně dárky, cukroví, ryby a v televizi Popelka a Láska nebeská. A taky Kevin McCallister, kterého jako každý rok nechají rodiče doma samotného. Sám doma je klasika a nic na tom nezmění ani nepovedené sequely a pekelně zrůdný pokus o remake, který si u nás vysloužil v recenzi pohrdání, opovržení a nejnižší možné hodnocení. 

Jenže Kevina a mokrých banditů není nikdy dost, takže si je dáme ještě před Vánocemi a rovnou dvakrát. V pondělí 29.11. budeme v 18:00 pražském kině Aero v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone promítat Sám doma a stejně dobré pokračování Sám doma 2: Ztracen v New Yorku pak poběží ve 20:30. Lístky na první film můžete koupit tady, na druhý tadya pokud máte chuť na dvojitou porci Kevinova vánočního blbnutí, kupte si rovnou lístky na oba filmy. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace