Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Novinka od Nolana a nová Marvelovka


ikona
Mr. Hlad
ben affleckchristina riccichristopher nolanhypnoticmarvelna obzoruoppenheimerpierre morelrobert rodriguezthe marvels
Co udělá Christopher Nolan s atomovou bombou? Kdo z marvelovsklé bandy dostane mladou parťačku? A co dělá zhypnotizovaný Ben Affleck?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Prisoner‘s Daughter se bude Brian Cox po dvanácti letech ve vězení pokoušet najít cestu ke své dceři a vnukovi. V historické podívané The Woman King se podíváme do afrického království mezi elitní válečnice. 

Christopher Nolan bude v Oppenheimer vyprávět příběh muže, jenž pomohl vymyslet atomovou bombu. Režisér několika dílů Saw se vás v hororu Cello pokusí přesvědčit o tom, že existují prokleté hudební nástroje. 

Režisér 96 hodin Pierre Morel bude v akčním thrilleru Al Kameen - The Ambush zachraňovat trojici vojáků, kteří uvízli na nepřátelském území. Ve sci-fi detektivce Hypnotic bude Ben Affleck pod dohledem Roberta Rodrigueze pátrat po své zmizelé dceři. 

V dramatu Little Brother bude muset hlavní hrdina dostat domů staršího bratra, kterého chce zbytek rodiny přesvědčit, aby se šel léčit z alkoholismu. V hororu The Vanishing at Caddo Lake se bude pátrat po zmizelé osmileté holčičce. 

V komiksovce The Marvels dostane Captain Marvel parťačku v podobě superhrdinky Ms. Marvel. Christina Ricci bude v hororu Monstrous utíkat před násilnickým manželem. A narazí na něco mnohem děsivějšího. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace