Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #639 o Klanu Gucci a Taylor Swift


ikona
do_Od
BatmanHarley QuinnKlan GucciLady GagaRed NoticeTaylor Swiftvíkendový výplach
Jakého marvelovského superhrdinu by si chtěl zahrát Henry Cavill, jak se Lady Gaga poprala s rolí v Klanu Gucci a co nového natočila Taylor Swift? 

Lehčí výplach

Přání týdne

Henry Cavill už v minulosti dokázal, že se nebojí říct si veřejně o roli. Vydupal si tak například Geralta v seriálovém Zaklínači. No a když to zabralo jednou, proč to nezkusit znova, že jo? V čerstvém rozhovoru tak Cavill prozradil, že by si pro Marvel rád zahrál postavu Captaina Britain. Svaly na to má, přízvuk taky, takže proč ne.

Hype týdne

Tak jsme se nakonec nedočkali tento týden nového traileru ani ke Spider-Manovi, ani k Obi-Wanovi. Místo toho Lucasfilm nabídl novinářům jen krátký sizzle reel bez jakýchkoli záběrů z chystaného seriálu a Marvel se Sony posunuly vydání druhé ukázky na 16. listopadu. Přesto ale Disney+ day nabídl alespoň předplatitelům služby několik krátkých teaserů na chystané marvelovky, z nichž se všichni nejspíš nejvíc těší na Moon Knighta s Oscarem Isaacem. Všechny zvlášť je můžete zkouknout třeba tady. Internet ten den ale stejně opět vyhrál BossLogic.

Promo týdne

Zvažujete, jestli vyrazit na „módního Kmotra“ od Ridleyho Scotta do kina? Třeba vás o kvalitách Klanu Gucci přesvědčí samotná hvězda filmu Lady Gaga. Ta teď fanouškům vysvětluje, proč je nutné snímek za každou cenu vidět na velkém plátně.

Koncepty týdne

Nic mi nepřijde smutnějšího, než když vidím na Twitteru Davida Ayera neustále omílat věci okolo jeho pár let starého Sebevražedného oddílu. Ten film mi přišel ok, co z něj ale režisér dělá poslední dva roky na sociálních sítích je už místy fakt zoufalost a vážně mám dojem, že čím dál tím víc lidí v Hollywoodu začíná postrádat jakoukoli sebereflexi. Za obsazení Margot Robbie do role Harley Quinn mu ale budu i tak doživotně vděčný a nedávné sada konceptů Harley dokazuje, že to prostě byla trefa do černého. Na rozdíl od takového Jokera.

Krátký film týdne

Nějací swifties tady? No i kdyby ne, nový zhruba desetiminutový krátký film k písni All Too Well od Taylor Swift je zajímavý minimálně z toho důvodu, že písnička pojednává o zpěvaččině bývalém vztahu s hercem Jakem Gyllenhaalem, Taylor klip sama natočila a v historický nejdelším hudebním vystoupení v SNL jej i živě předvedla. Další důkaz, že se fakt nikdy nechcete rozejít s Taylor Swift.

Hvězdy týdne

Na Netflixu měl čerstvě premiéru blockbuster Red Notice s Ryanem Reynoldsem, Gal Gadot a Dwaynem Johnsonem. A už tak před rokem bylo jasné, že z toho bude obří hit. To ale hvězdám nezabránilo, aby si teď neprošli klasickým PR kolečkem, které zahrnovalo mimo jiné i návštěvu u Vanity Fair a menší hru. Jak dobře se tahle trojce zná?

Zrušená hra týdne

Před pár lety se ve WB Games řešilo, jestli na sérii Arkham her navázat dalším Batmanem, nebo zkusit něco nového. Nakonec příští rok dostaneme Suicide Squad: Kill the Justice League, koncept arty z možného pokračování Batmana ale ukazují, že jsme možná o dost přišli. Holy bearded Batman!

Dokument týdne

Máte rádi přírodopisné dokumenty, nádhernou kameru a Willa Smitha? Pak byste si nejspíš mohli užít i projekt Welcome to Earth, který pro vás Disney ve spolupráci se slavným hercem přichystalo.

Rozhovor týdne

A Klan Gucci podruhé. Lady Gaga v posledních rozhovorech naznačila, že pro ni byla postava Patrizie Reggiani tak psychologicky náročná, že pro ni bylo jednodušší „zůstat v charakteru“ i mimo kamery. Jinými slovy se nenápadně pochlubila, že si vyzkoušela tzv. method acting. A teď u Grahama Nortona poděkovala jako vždy skromnému Adamu Driverovi za to, že to s ní vydržel. Něco mi říká, že tentokrát bylo za co děkovat.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, jestli vás Ryan Reynolds ve své tradiční poloze stále baví. A nepřekvapivě většina z vás odpovídala, že ne. Tak třeba si to přečte a něco s tím udělá.

Dnes se podíváme na superhrdiny. V posledních letech se s nimi roztrhl pytel, sype se to na nás ze všech stran a já s tím popravdě zatím stále nemám nejmenší problém. U příležitosti Henryho Cavilla a jeho přání stát se „Kapitánem Británie“ by mě nicméně zajímalo, jakou kombinaci herce + superhrdiny byste si přáli v budoucnu vidět vy? Jména uveďte do předmětu a v textu se rozepište.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (25)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace