Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Black Panther se zdrží. Hlavní hvězda má navíc problém s očkováním


ikona
do_Od
Black Panther: Wakanda ForeverChadwick BosemanLetitia WrightMarveločkováníShuri
Produkci druhého Black Panthera trápí jeden problém za druhým. 

Aniž bych chtěl šlapat po památce zesnulého Chadwicka Bosemana, ta produkce druhého Black Panthera je fakt prokletá. Po smrti hlavní hvězdy se celkem rychle přepsal scénář tak, aby se do popředí dostala T’Challova ségra Shuri. Herečka Letitia Wright se tak záhy stala v MCU dost důležitou, jenže pak Marvel narazil znovu.

Objevily se totiž zprávy, že je s herečkou na place trochu problém. Konkrétně šlo to, že měla šířit mezi ostatními svoje antivax postoje. PR mašina Marvelu tohle později začala vyvracet a samotná herečka prohlásila, že nic takového není pravda. Část filmu je pak již natočená, teď ale tvůrci narazili znovu. Wright se totiž před pár dny zranila, odletěla se léčit do Londýna, a celá produkce nyní na několik týdnů bude stát. Potíž je v tom, že americké úřady vyžadují od všech zahraničních návštěvníků, aby byli před příletem očkování. A to Wright není.

Jinými slovy, jakmile se uzdraví, bude muset ona ještě spolu s tvůrci a studiem přijít na to, jak se vrátit na plac do Atlanty, kde se Black Panther: Wakanda Forever natáčí. Výjimku z pravidla jen těžko obdrží, buď tedy bude muset spolknout hořkou pilulku ve formě dvou píchnutí, anebo zadělá Kevinu Feigemu na pořádný bolehlav. Film má momentálně nastavenou premiéru na 11. listopadu 2022. Jestli ji stihne, toť otázka.

- - -

Vytáhni v hospodě: Zdrží se i další budoucí hvězda MCU. Seriálová Ms. Marvel podle nových zpráv dorazí na Disney+ až v druhé polovině příštího roku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace