Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy bude utíkat z Afghánistánu


ikona
Mr. Hlad
channing tatumgeorge nolfitom hardyuniversal
Odchod amerických jednotek z Afghánistánu láká filmové superhvězdy 

Když se ve světě dějí zajímavé věci, Hollywood dovede reagovat zatraceně rychle. Stačí si vzpomenout na jedenácté září a na filmy, které se vyrojily chvilku po téhle katastrofě. Odchod amerických jednotek z Afghánistánu plnil stránky novin před ještě pár týdny a byl to taky solidní průšvih. Taliban se země zmocnil prakticky okamžitě a celý svět a hlavně Amerika dost nahlas přemýšlely, jestli to celé vůbec k něčemu bylo. No a v Hollywoodu se psaly scénáře. 

Jeden, co zatím nemá název, skončil teď u Universalu a napsal ho George Nolfi, autor povedených Správců osudu a solidního dramatu Bankéř. Bude vycházet ze skutečného příběhu a má se točit okolo členů speciální jednotky, kteří spolu s afghánskými vojáky vyrazili přímo do centra největšího chaosu, aby dostali do bezpečí lidi, kteří evakuaci nestihli. Hlavní role by si měli zahrát Tom Hardy s Channingem Tatumem a i když zatím není naverbovaný žádný režisér, Nolfi by se toho určitě rád ujal sám. Za kamerou mu to taky docela jde. 

---

Vytáhni v hospodě: George Nolfi není žádná hollywoodská hvězda, ale byl jedním z nejžhavějších kandidátů na režii dvojky Kapitána Ameriky. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace