Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Leonardo DiCaprio povede náboženskou sektu


ikona
Spooner
Jim JonesLeonardo DiCaprio
Oscarový herec vyhlíží další ambiciózní projekt. A tentokrát si opravdu žádného klaďase nezahraje. 

Asi všichni se shodneme na tom, že jestli si některá hollywoodská hvězda vybírá své role zatraceně pečlivě, tak je to právě Leonardo DiCaprio. Sází na prověřená režisérská jména, zajímavé náměty a ve špatném filmu už jsem ho zkrátka neviděli dlouhou řádku let. A zdá se, že ani v nadcházejících letech se na tom nic nezmění. Ještě letos ho uvidíme ve hvězdně obsazené netflixovské novince K zemi hleď! od Adama McKaye a příští rok opět spojí síly s Martinem Scorsesem v temné kriminálce Killers of the Flower Moon. A nyní si dle všeho vyhlídl další projekt, u něhož se bude moci herecky pořádně utrhnout ze řetězu. Jen jeho postavě tentokrát nebudeme dvakrát fandit.

Leonardo DiCaprio by si totiž podle všeho měl zahrát titulní roli v chystaném dramatu Jim Jones od studia MGM. Snímek bude pojednávat o nechvalně proslulém zakladateli náboženské sekty Chrám lidu. Jones pak jako charismatický lídr nalákal do své sekty v 60. a 70. letech tisíce věrných oveček a získal si velký vliv. Po vlně děsivých událostí však on i členové jeho sekty spáchali hromadnou sebevraždu, která si vyžádala přes 900 mrtvých, 304 z nich byly děti. A to už je hodně hutná a nepříjemná látka, v níž by se mohl Leonardo DiCaprio ukázat v jedné ze svých nejzápornějších rolí. Kdo film zrežíruje, zatím není jasné. O scénář se ovšem postará Scott Rosenberg, který má na krku prvního Venoma či nová Jumanji. Což asi není jméno, jemuž bych u tak ambiciózního projektu věřil, ale třeba nás čeká milé překvapení. DiCaprio pak bude se svou společnosti Appian Way novinku také produkovat, takže si snad vše náležitě pohlídá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace