Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o obří Lego Sám doma


ikona
Mr. Hlad
home alonelegosám domasoutěž
Gigantické Lego s Kevinem, Marvem, Harrym a domem plný pastí čeká jen na vás 

Vánoce se blíží rychleji, než by se mnohým z nás líbilo. Mluvím teď o těch lidech, kteří ještě netuší, co pořídí svým nejbližším za dárky. My vám ale pomůžeme, protože tu máme soutěž o něco, co udělá radost nejspíš komukoliv. Protože filmové Sám doma má rád každý a Lego taky. Když se tedy tyhle dvě věci spojí, je to sichr. 

Asi už vám docvaklo, že soutěžit budeme o obří Lego Sám doma - Dům rodiny McCallisterových. Ve hře jsou dvě stavebnice a nejde o žádné prcky. Těšit se můžete téměř na čtyři tisíce kostiček a celý Kevinům dům včetně spousty pastí, padající žehličky, kýblů s barvou a dorazí samozřejmě i samotný hrdina a Harry s Marvem. Pokud byste jednu ze dvou stavebnic chtěli mít doma, stačí odpovědět na jednoduchou otázku. 

Chceme vědět, v jakém městě hrdina Sám doma Kevin McCallister bydlí. Správné odpovědi nám posílete na mail souteze@moviezone.cz, do předmětu napište Soutěž Sám doma a čas máte do pátku 12. listopadu do půlnoci. Vítěze pak budeme kontaktovat. Hodně štěstí. Jo a bacha, tohle Lego je kvůli své velikosti a náročnosti určené pro dospělé. 

Aktualizace: Na Lego se můžou těšit Michal Vodička z Brna a Jan Kučera z Ostravy. Gratulujeme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace