Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #638 o Bondovi a Spider-Manovi


ikona
Mr. Hlad
batmandaniel craigdanny devitogodzillahalloweenhenry cavilljames bondryan reynoldsspider-manstar warsvíkendový výplach
Byl by Henry Cavill dobrý James Bond? Jak vypadá krátký amatérský film o Spider-Manovi? A jak to vypadá, když se fanda Star Wars urve ze řetězu?  

Listopadový výplach

Dražba týdne
Máte rádi Pulp Fiction? A chtěli byste nášup? Není problém, Quentin Tarantino se totiž rozhodl uvolnit do světa sedm scén z téhle klasiky, které nikdy nikdo neviděl, protože je měl ve vlastním archivu. V čem je háček? Abyste je viděli, musíte do dražby a platit se bude v NFT tokenech. Tarantino chce holt vydělat na kryptoměnách. 

James Bond týdne
Daniel Craig s rolí Jamese Bonda skončil a teď se bude hledat jeho nástupce. Spousta fandů by byla ráda, kdyby se novým 007 stal Henry Cavill, ale vzhledem k jeho vytíženosti to není moc pravděpodobné. Ale byl by asi docela dobrý. 

Kraťas týdne
Velkolepá bitka v Godzilla vs. Kong byla úspěšnější, než její tvůrci čekali, a tak se pomalu začínají kutit sequely. Mezi tím se však ke slovu dostávají Japonci. A ti se rozhodli natočit Godzilla vs. Hedorah, krátký remake filmu, ve kterém si to Godzilla rozdal s potvorou, která žere toxický odpad. A pojali to velmi tradičně. 

Komiks týdne
Pár výplachů zpátky jsme psali, že Danny DeVito se vrací k Batmanovi, ale ne do filmu. Napsal totiž scénář ke komiksu a teď se rozhodl pochlubit se ukázkou

Honička týdne
U akčního filmu platí, že musí mít skvělou akci nejen na konci, ale i na začátku. Aby diváky okamžitě strhl. Bondovce Není čas zemřít se to povedlo, natočit honičku v Itálii ale byla asi docela dřina. 

Halloween týdne
U nás se Halloween moc neřeší. Jasně, dýně, dlabání a tak, to je v pohodě. Děcka v kostýmech taky, dokud mi nějaké nezačne ťukat na dveře a dožadovat se bonbónů. Ale v Americe, tam to berou hodně vážně. A někteří fandové Star Wars možná i víc, než by bylo zdrávo. 

Cereálie týdne
Asi jste si už všimli, že se na obalech cereálií občas objevují nějací superhrdinové nebo filmové postavy, protože děti na to slyší. Otázka tedy je, pro koho budou cereálie s GhostfacemVřískotu

Druhý kraťas týdne
Za pár týdnů dorazí Spider-Man: Bez domova, chystá se i dvojka Into the Spider-Verse, ale někomu to nestačí. Ten někdo je Gavin J. Knopp, který kutí vlastní kraťas Spider-Man: Lotus a vypustil do světa první upoutávku. 

Easter eggy týdne
Upířího antihrdinu Morbia jsme měli v kinech vidět už dávno, ale kvůli Covidu se jeho premiéra odkládala. Měl tedy dost času na to, aby diváky přesvědčil, že na jeho filmový debut musí do kina. Jestli se mu to povedlo, nebo zklamal, to musí posoudit každý sám. V každém případě v nové upoutávce je pár věcí, kterých si všimli jen znalci. A hned to pochopitelně vykecali. 

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, kde se vám nejvíc líbila čerstvá padesátnice Winona Ryder. Nejvíc budou dostal Střihoruký Edward, což se trochu dalo čekat. 

Dnes se podíváme na Ryana Reynoldse. Ten bude za pár dní k vidění v akční komedii Red Notice a nás by zajímalo, jestli vás Ryan Reynolds ve své typické reynoldsovské podobě pořád baví. Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace