Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Atomová novinka Christophera Nolana ulovila Downeyho a Damona


ikona
Spooner
christopher nolancillian murphyemily bluntmatt damonOppenheimerrobert downey jr.
Christopher Nolan už pilně pracuje na novém filmu o vzniku atomové bomby. A může se v něm spolehnout na zatraceně hvězdné obsazení.  

Od té doby, co jeden z největších režisérů současnosti Christopher Nolan oznámil svůj další dlouho vyhlížený projekt, je kolem jeho novinky samozřejmě pořádně rušno. A Nolan v něm po Tenetu zase rapidně změní žánr. Snímek Oppenheimer totiž bude pojednávat o titulním tvůrci atomové bomby a projektu Manhattan. Známého strůjce ničivé zbraně si pak zahraje Cillian Murphy a tím rozhodně příval známých či až hvězdných jmen rozhodně nekončí. Naopak to vypadá, že hollywoodská první liga se aktuálně režisérovi jen střídá ve dveřích. Po nedávno ohlášené Emily Blunt, která ztvární Oppenheimerovu manželku, se tak k projektu přidávají další dva silné kalibry.

V Nolanově novince se totiž podle všeho objeví také Robert Downey Jr. a Matt Damon. Pro Downeyho to bude se slavným režisérem vůbec první společná spolupráce. A navíc to bude pro něj parádní příležitost, jak se konečně trochu výrazněji vymanit z aktuálního Iron Manova stínu. S Damonem se pak Nolan samozřejmě potkal už při natáčení pecky Interstellar, kde si dvojice evidentně sedla. Koho přesně si slavní herci zahrají, zatím není známo. Už teď se ale začíná Oppenheimer řadit k Nolanovým nejhvězdněji obsazeným počinům vůbec. Začínají si už u Warnerů trhat vlasy, že jim uznávaný tvůrce utekl s novým filmem do studia Universal?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace