Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinka režiséra Tří billboardů a V Bruggách nabírá obsazení


ikona
Spooner
Christopher WalkenMartin McDonaghOscar IsaacSam Rockwell
Martin McDonagh si po své novince s Colinem Farrellem neodpočine. A v dalším filmu hodlá spoléhat na prověřené tváře.  

Asi všichni se shodneme, že bychom režiséra Martina McDonagha rádi vídali za kamerou častěji. Uznávaný dramatik totiž zatím natočil pouze tři filmy, dva z nich ovšem byly hodně velké pecky. Jeho prvotina V Bruggách si u nás už po právu vysloužila nálepku VIM, Tři billboardy kousek za Ebbingem zaznamenaly velký úspěch u akademiků a Sam Rockwell s Frances McDormand si díky nim došli pro Oscara. V nadcházejících letech bychom si ho však měli užít víc než dost. Aktuálně točí novinku The Banshees of Inisheer, v níž si dvojka z Brugg Colin Farrell a Brendan Gleeson zahrají kámoše, kteří na opuštěném ostrově řeší velkou krizi jejich přátelství. A McDonagh už mezitím stačil sepsat svůj další projekt, k němuž už si sehnal hodně parádní obsazení.

V jeho doposud nepojmenované novince si totiž zahrají další jeho prověření parťáci, veterán Christopher Walken, s nímž se režisér sešel už u Sedmi psychopatů, a zejména oscarový Sam Rockwell, jenž si tak nejspíš připíše další výraznou roli. Nováčkem v McDonaghově sestavě pak bude Oscar Isaac, jenž je nyní po Duně asi docela v kurzu. Detaily o svém novém počinu zatím nechává režisér pod pokličkou, o projekt je však mezi studii údajně hodně velký zájem. No, ještě aby ne. Oblíbený tvůrce zkrátka naštěstí nepolevuje a zdá se, že po jeho The Banshees of Inisheer, jež dorazí nejspíš příští rok, nebudeme na jeho další zářez už čekat tak dlouho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace